Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

 мет и депутат на –амазан Ѕайрам в ƒолно ќсеново


16 юни 2018 12:33  1 коментар   7378 прочита—ело ƒолно ќсеново отпразнува най- големи€ си празник с гол€ма веселба под дъжда. ≈динственото мюсюлманско село в симитлийска община отпразнува –амазан Ѕайрам, така както много малко места могат да го направ€т. ƒесетки гости и местни се събраха на площада в ƒолно ќсеново, като не се уплашиха нито за миг от дъжда,който не спира вече ц€ла седмица във високопланинското село. ѕрограмата, подготвена от малките жители на селото, малки танцьори от ƒетска градина „«дравец”, показа на публиката талант и артистичност.

“анци на най-попул€рните денс хитове и фолклорни изпълнени€ имаше на площада пред многобройната публика. ћлади моми, невести, баби се хванаха на дългото хоро на площада. “ази година общинското ръководство заедно с кмета на селото Ѕисер —егменов предпочетоха да вложат парите за гол€ма празнична програма в облагород€ване на селото, но въпреки това веселбата не беше малка, като местни€т клавирист ƒзанката не спираше да свири и пее за всички празнуващи.

ѕразникът с местните споделиха общински€т кмет јпостол јпостолов и народни€т представител —тефан јпостолов.

 метът јпостолов поздрави всички празнуващи, пожела им да са живи и здрави, да запаз€т в€рата в доброто, да си дадат и вземат прошка, да продължават да са верни при€тели и да не се предават пред нищо.

ќще за: кмет  депутат  –амазан ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 юни 2018 17:44 | Ѕисер
ќценка:
-5
 (
5
 гласа)

Ѕраво на наши€ кмет най дбри€ но можеше и една певичка
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.