Клошар открит мъртъв до училище "К. Шапкарев” в Благоевград

23 ноември 2012 12:47   6 коментара   14035 прочита

В 01 РУП-Благоевград около 06:45 часа тази сутрин, е получен сигнал за открито тяло на починал 60-годишен мъж, облечен като клошар в района на VII СОУ „Кузман Шапкарев” в гр. Благоевград. От пристигналите на място служители на ЦСМП-Благоевград тялото е транспортирано в МБАЛ-Благоевград за извършване на аутопсия. Работата по случая продължава.


Още за: сигнал   тяло   училище   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
23 Ноември 2012 16:16 | 777
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Затова трябва да се помисли и за приют за хора в Благоевград, не само за кучета


23 Ноември 2012 17:46 | реквием за един бездомник
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Почивай в мир човече!
Ммммм дааааа. Бездомните хора не хапят и те може да умират по улиците. За тях не е нужно приюти. Децата ни може би са свикнали да виждат умрелите хора по пейките, но не са свикнали да виждат в това положение кучетата, и се стресират и травматизират /според защитниците на кучетата/, и затова бездомните кучета трябва да бъдат обгрижвани добре в приюти - с по 32, 00 лв. на ден, а хората не. Тях, хората - кучета ги яли!


23 Ноември 2012 18:16 | realist
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже? Горкият човек, умрял е като бездомно куче, изоставен и забравен от близки си, от държавата, от бездушните вече българи. Дано като "Малката кибритопродавачка"и този несретник да е хвръкнал там, където няма нито студ, нито глад, нито неволя.


23 Ноември 2012 20:22 | Европеец
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

реквием за един бездомник написа:Децата ни може би са свикнали да виждат умрелите хора по пейките, но не са свикнали да виждат в това положение кучетата, и се стресират и травматизират /според защитниците на кучетата/

Със съжаление ще кажа - елементарно мислене личи в писанието. Защо трябва да се противопоставят хората и кучетата? Още повече, че те не са в равностойно положение по презумпция. Дай сега да се озлобяваме срещу животните, защото някой не е помислил за хората, без да знаем защо конкретният човек е стигнал до това положение. Да не говорим, че за нарастващия проблем с кучетата вината пак е най-вече на безотговорни хора. които трябва да имат разум, за разлика от животните, които имат само инстинкти.


23 Ноември 2012 21:26 | 777, към Европеец
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Изобщо не правя сравнение мужду човек и куче. И казаното в цитата не е повърхностно, а дори е подкрепено с действия, но тези неща най-вероятно изобщо незнаеш, че съществуват. Случвало ли ти се е да мислиш как да спасиш живота на клошар. на мен лично да. И съм съвсем наясно кой трябва да го прави. Надявам се вече да се мисли и за клошарите, защото в Благоевград има поне 3-4 такива. За не използваме английски хумор, но нали знаеш какви подаръци можем да намерим под новогодишната елха в центъра на областния град Благоевград.


23 Ноември 2012 23:49 | Пеното свидетел
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не е бездомник. Казва се Лазар Темелков. Беше главен в столовата в Текстилния комбинат. Добро семейство са, имат си дом и т. н.... Бог да го прости
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар