Катя Сейменска и Марияна Радева със златни медали от проведените 13 Национални игри по боче на Спешъл Олимпикс България за лица с интелектуални затруднения

19 юни 2018 09:19   4879 прочита


Катя Сейменска и Марияна Радева, потребители на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост ”Струма” – БЗ ЗСУ- Община Благоевград, спечелиха златни медали по време на 13 Национални игри по боче на Спешъл Олимпикс България за лица с интелектуални затруднения, които се проведоха в Плевен.

Девойките се представиха много успешно, успяха да завоюват първо място и златни медали.

В първата среща победиха убедително с 7:0 точки Дневен център гр.Плевен. Втората среща беше много оспорвана и нашите момичета спечелиха с 6:5 точки срещу втория отбор на гр.Плевен.

Бюджетно звено “Заведения за социални услуги” – Община Благоевград получи Сертификат за участието си за проявения ентусиазъм и съпричастие към Спешъл Олимпикс България.

Това е четвърто поредно участие на потребители на социални услуги от Община Благоевград в ежегодно провежданото състезание по боче. През първата година те спечелиха бронзови медали, през втората и трета – сребърни, а сега вече и златни медали.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар