Новините на югозападна България
Тежки дни за Деси Слава! Тя огромна си стои вкъщи, Благой вилнее по кръчмите (Фото)  
   РегистрацияЗабравена парола

Кампания на struma.com! Двойно благословени! Теодора Гогова, сбъднала мечтата на първородния си син да има две братчета близнаци, а той щастлив си мисли, че Дядо Коледа е донесъл желан подарък


14 март 2018 17:53   12345 прочитаМили дами, знайте, че в очите на вашето дете вие сте всичко. Най-специалният човек, вие сте ангелът, който го закрия. Отглеждайте децата си с много обич и търпение, казва гордата майка на трима мъже Теодора


Кампанията на struma.com "Двойно благословени" продължава. Днес за пореден път ще ви представим една майка от Петрич, родила трима мъже, двама от които са близнаци. Те днес осмислят живота и и изпълват дните и с радост и щастие.

Това е Теодора Гогова, почувствала се не просто специална, когато разбрала, че е бременна с близнаци, а докосната от Бога.

Ето какво ни разказа Теодора:

"Разбрах, че съм бременна с близнаци още в първия месец. Това е втората бременност за мен,като преди това имам син, Стоян и е на 12 г. Мечтата на моя първороден син още от детската градина бе да има братчета-близнаци. Това бе едно от най-най- желаните неща от него. Две години подред за Коледа синът ни пишеше писмо до Дядо Коледа да му донесе две братчета близнаци, но аз разбира се никога не повярвах,че може да се случи на нас подобно щастие.

Когато отидох на преглед първия път, за да видя как върви бременността, защото направих тест както всички майки и разбрах, че съм бременна, лекарят ми каза, че всъщност бебчетата са две.

Това за мен и сина ми Стоян,който беше с мен беше огромна радост. Той бе толкова щастлив, защото смяташе, че дядо Коледа е прочел писмото му. Не мога дори да го опиша,защото и ние с мъжа ми страшно много искахме да имаме момче, но Господ ни даде две. В този момент плаках много и плаках от щастие.

Почувствах се не просто специална.Почувствах се избрана. Почувствах се докосната от Господ. Чувство, което не може да бъде описано.
Бременността ми беше един от най-важните моменти в живота ми,защото знаех, че е изключително важно не само за мен като майка, а заради детето, заради Стоян.

Бременността мина както всички други, на периоди,ту тежко,ту по-леко. Така на 30-ти октомври 2014г. под ръководството на д-р Илчовска и нейния екип в Родилно отделение на Петричката болница се родиха нашите две момченца- Божидар и Велизар. Божидар тежеше 2,800гр., а Велизар -2,600гр. Изключително благодарна съм на екипа на д-р Илчовска за положените грижи към нас.
Прибрахме ги в къщи и още в първия ден дойде и шока.

Първата вечер ни обзе паника , защото на един път се прибират вкъщи две плачещи бебета, които искат постоянна грижа. През целия труден период благодарение на баба ми, която беше плътно до мен успяхме да се справим с отглеждането на децата в първите няколко ,най-тежки месеци

Винаги съм си мислила, че майките на близнаци са изключително специални жени и сега вече,когато моите близнаци са на 3г. наистина осъзнавам колко силна е ролята на майката в живота на детето и това какво означава майката в очите на едно дете. Тя е всичко за него и слънцето и въздуха и живота му.

Най-специалният човек!

Мога да дам един съвет към всички жени, които може би се молят за дете., Жени, които чакат бебе. Нека да вярват в Господ, да знаят, че той е до тях и да не забравят, че винаги чудото става, но за да стане, трябва да се научим на търпение. Търпение, Вяра и Надежда."- каза Теодора Гогова.

Екипът на struma.com желаем на семейство Гогови да бъдат здрави и много щастливи с трите си момчета, които скоро ще станат истински мъже, опора на мама и тате. Бъдете горди родители - семейство Гогови, желаем ви го от сърце ..

Ани Георгиева

 

Още за: родители  петрич  близнаци  родилно Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.