Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

 амион бутна осветително т€ло на пешеходна але€ между селата  оларово и —амуилово


18 юни 2018 11:38  3 коментара   5411 прочита—амо преди н€колко дни пострада "Ѕижуто" на петричките села  оларово и —амуилово. “ежкотоварен автомобил на фирмата, стро€ща горски път в планина Ѕеласица бутна едно от осветителните тела на новопостроената пешеходна але€ между двете подгорски села.

’ората от двете села наричат тази але€ "Ѕижуто на  оларово", тъй като е най-новата придобивка на селото, поддържа се в изр€ден вид и има най-доброто осветление в ц€лата община.

ѕрипомн€ме ви, че това "бижу" бе изпълнено по иде€ на кмета на село  оларово јтанас √ошев и през месец декември 2017г. осветлението бе пуснато. «а направата му община ѕетрич отпусна 25 хил. лв. ’ората от двете села ежедневно ползват але€та, ко€то е с дължина 1 км.

’ората от двете села очакват обаче обектът да бъде завършен, защото все още н€ма подход€ща настилка и е на п€сък.

ј. √еоргиева

ќще за: але€  фирма  села  вид ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

18 юни 2018 13:52 | n
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

та€ фирма доказа че както съсипва гората и водата в подгорието вече е започнала и селата, интересно защо си мълчат всички.


18 юни 2018 13:55 | станка
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕраво на кмета на  оларово јтанас √ошев за прекрасната але€ и за това че за разлика от предходни€ заемащ м€стото му диктатор, той мисли и за хората, както в  оларово, така и в другите населени места.


18 юни 2018 22:22 | 4шш
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќаско √ошев е най добри€ политик в  оларово и околи€та, докато комплексираните съветници от неговото село се карат и спор€т по между си кой е по гол€м смотан€к и загубен€к той жъне само успех
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.