–егистрац舫абравена парола

»звестна блогърка научи за смъртта на баба си в Ѕанско. 50 000 жал€т с не€!


12 юли 2018 08:59  3 коментара   14382 прочита»звестната блогърка и пътешественичка  амил, позната с псевдонима camwonderlands съобщи тъжна новина на последователите си. Ѕаба на влогърката починала, докато т€ била в Ѕанско и двете не могли да си вземат последно сбогом!

"ƒокато съм в този прекрасен хотел в Ѕанско, искам да израз€ огромната мъка от загубата на баба си, ко€то си отиде вчера. “€ беше умна, любознателна жена със страст към образованието. Ќейното най-гол€мо щастие б€ха децата, внуците й и нейните 11 правнуци, да пораснат като успешни хора, а н€кои от т€х да станат и учители, както баба искаше. “рудно ми е да приема, че н€ма да мога да присъствам на погребението ѝ!".

ѕостът ѝ веднага събра хил€ди харесвани€ и коментари от хора, които израз€ват своето прискърбие.  амие стана известна последните 5 години, след като започна да се занима с пътувани€ и отраз€ване на най-хубавите градове и хотели. ѕътещественичката е от ‘ранци€, а социалните мрежи се следи от повече от 50 000 души. ¬се още не е €сно кога блогърката напуска Ѕанско, но със сигурност пак ще се върне в ѕиринско.

ќще за: блогърка  Ѕанско  баба ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

12 юли 2018 09:34 | 2222
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

Ћелеее - горката, колко много страда за баба си !!!

Ѕожеее, събери си вересиите !!!
—рам н€ма ли на този св€т ??


12 юли 2018 15:06 | бабината и
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

√ол€ма медийна реклама на тази н€ко€ си... баба и умр€ла пък и ни занимават с това дребнотемие. ѕък видиш ли 50 000 страдали с не€... това че са и чукнали по един емотикон на публикаци€та не значи, че са се тръшнали да страдат


12 юли 2018 16:03 | ’арли
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

Ћицемерието стана основна характерна черта на хората!! ”мират толкова стойностни хора за които плюем, а сега там нещо незнач какво и откъде видите ли 50000 зачервиха очи от плач. Ћека и пръст на госпожата, съболезновани€ към внучката но имаме наши по-важни проблеми!! » —“»√ј Ћ»÷≈ћ≈–»≈!! ј„јЌ ќ“ ѕ—≈¬ƒќƒќЅ–я÷».!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.