Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  
   –егистрац舫абравена парола

»зчезнали€т брат √алев вдига палат на при€телката си в ƒупница


16 юни 2018 16:40  2 коментара   27139 прочитаЅеглецът от правосъдието ѕламен √алев строи приказен палат на при€телката си ёли€на. √радежът се намира в ƒупница, на тузарската улица "ѕлиска", в подножието на гора с панорамна гледка към града. "Ќа първата копка през пролетта ёлето дойде с детето, а с не€ беше един доста снажен и пълен господин.

¬ квартала н€ма съмнение, че това беше √алев. ѕуснал си е дълга попска брада, понал€л е фигурата, но н€ма пластични операции, както писаха жълтите вестници", разказа възрастна жена. "ѕри€телката на √алев наистина дойде на първата копка", потвърди изпълнител€т на обекта строител€т  остадин  остадинов, който обаче отрече пред местно издание там да е бил и издирвани€т от »нтерпол √алев.

—поред об€влението на строител€ къщата ще бъде висока 15 метра, с подземен гараж и басейн на покрива, пише "“елеграф", цитират "Ѕлиц". ќт там √алевица, както местните наричат всички жени, свързани с брат€ √алеви, ще се плацика, любувайки се на приказни€ изглед над града и гората в съседство. ‘инансирането на градежа пък става чрез офшорка на —ейшелските острови, където брат€ √алеви държат милионите си.

ƒупничани разказват, че фаталната ёли€ е гол€мата любов на издирвани€ от правосъдието ѕламен √алев.

ƒвамата се загаджили още докато била 15-годишна ученичка, ћалко преди това той пратил официалната си съпруга ≈мили€ и двете им деца в Ћондон, тъй като се опас€вал да не бъдат похитени от конкуренти в бизнеса.

Ќовата му изгора живеела в панелка в жк "Ѕистрица", където доскоро дежур€ла 24-часова охрана от бабанки на мутрата. ѕрипомн€ме, че ѕламен √алев и "брат му" јнгел ’ристов изчезнаха през 2012 година, за да не бъдат вкарани в затвора, където тр€бваше да лежат 5 години за рекет.

 

ќще за: галев  дупница  при€телка  палат ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

18 юни 2018 08:37 | ¬енета
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

“ова са тъпите измишльотини на лидка павлова. ћного смешна женица!!!!


18 юни 2018 12:18 | ƒупеница
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

"“узарска" улица в ƒупница :D това виц ли е? ’ахахахах
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.