Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   
   –егистрац舫абравена парола

»стински ужас! 10-годишното момченце от  юстендил издъхнало в асансьора, задушено от кормилото на колелото си


18 септември 2018 09:59  1 коментар   14550 прочитаЌелеп инцидент потресе  юстендил в първи€ учебен ден. —нощи 10-годишно дете издъхна в асансьор, приклещено от велосипеда си, който качил в т€сната кабина. ћомченцето изкрещ€ло за помощ, но асансьорът потеглил и никой не усп€л да му помогне, това разказва съседка, чула виковете му около 19.30 часа.  огато асансьорът спр€л, детето вече било мъртво.

≈кипът на —пешните установил, че при потегл€нето на асансьора колелото се приплъзнало и кормилото му заклещило главата на детето в областта на ши€та и детето е издъхнало е от задушаване.

—поред запознати, момченцето било в блока в ж. к «апад за частен урок. ¬ блока, където е станал инцидента живеела преподавателката му. ¬ 19. 30 е подаден сигналът за намереното дете. —луча€т е потресаващ, коментираха медици, видели и реанимирали момченцето.

ѕ. ѕопов

ќще за: инцидент  дете  асансьор ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 септември 2018 10:53 | жител
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

Ќ€мам думи... каква нелепост
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.