Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   
   –егистрац舫абравена парола

» ѕетрич осъмна "под вода"! ѕроливен дъжд се изсипа над града, улиците се превърнаха в реки, затрудни се движението на автомобилите


14 юни 2018 10:12  2 коментара   15673 прочита“ази сутрин пороен дъжд се изсипа над ѕетрич и улиците буквално се превъртаха в реки. »зключително интензивен валеж, придружен с гръмотевици и светкавици стресна петричани. «аради обилното количество дъжд, на места в града, където трафикът бе натоварен се образуваха за минути тапи.

 ръговото кръстовище пред сградата на общинска администраци€-ѕетрич бе зал€то от вода, но въпреки това фонтанът не спираше да работи.

ѕетричанин тази сутрин въпреки лошото време бе в много добро настроение и за€ви, че днес актуални€ дрескод е гумени ботуши и дъждобран.

јни √еоргиева

ќще за: дъжд  ѕетрич  улици  реки ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

14 юни 2018 10:55 | €на
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

ћазета на хората са пълни с вода, а ¬»  не хае. ”жас в 21 век канализаци€та е под вс€каква критика.  ато не може да поеме водата господа от ¬»  сменете тръбите с по-гол€ма кубатура. јма нали проблема не е във вашите къщи и не ¬и пука. ƒанъци плащаме и при всеки проливен дъжд ние викаме пожарната. —вестете се.


14 юни 2018 12:10 | ƒо —трума.ком
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

јни, хубави снимки. ќтразила си положението от сутринта в ѕетрич. ≈то ти сигнал от вчера, около 13-14 часа:ѕитай на м€сто живеещи€т на ул. ÷ар Ѕорис-3, є27, ¬алентин  остадинов, защо от криминална ѕолици€-ѕетрич, направиха на негови€т имот и на съседите му заради негово де€ние, претърсване за засадени наркотици/забранени вещи и предмети/. «ащо този човек вреди на съседите?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.