Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  
   –егистрац舫абравена парола

√орски празнуваха заедно с кметове и дърводобивни шефове в —имитли


17 април 2018 12:17  3 коментара   5240 прочитаƒесетки меропри€ти€ бел€заха —едмицата на гората в община —имитли. —лужителите на ƒържавно горско стопанство даваше добър пример на ученици и възрастни, като ги включи в своите залесителни дейности, дейности по окопаване и грижа за растени€та.

 улминаци€та на празника бе организирани€т празник, на който всички, работещи за горите на община —имитли б€ха поканени. Ќад 100 служители се веселиха, вдигнаха наздравици и си пожелаха следващата година да набро€ват много повече.

ƒиректорът на ƒ√— —имитли »ван √ерин като добър домакин посрещна и кмета на община —имитли јпостол јпостолов, председател€ на ќб— —имитли, ¬ладимир ’ристов, заместник-директора на ё«ƒѕ Ѕлагоевград, кметовете на селата в общината и управители на фирми за дърводобив от ц€лата община. ¬сички те се поздравиха за доброто сътрудничество и успешната работа заедно.

–. ћитева

ќще за: горски  кметове  шефове ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

17 април 2018 16:14 | родител
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ј така, кметове, общинари, щом е за банкет там сте, а на 20годишни€ юбилей на танцов ансамбъл ¬еселие н€маще нито един, да уважи труда на нашите деца, децата на община —имитли, остави това ами и без превоз ги оставиха, да се чудим как да ги извозваме след концерта, "точната" директорка на училището спр€ла училищни€ автобус, да не забрав€ме, че с него се извозва кой ли не, но за децата не може, просто н€мам думи. Ѕез присъствие без превоз и най накра€ как пък никой не се сети една поздравителна картичка да прати, една кошница цвет€ от името на общината, имаше поздравлени€ от ц€ла Ѕългари€, само от нашта мила ќбщина —имитли, нищо.


17 април 2018 23:08 | .
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

“ази директорка е дебела.


18 април 2018 09:45 | “ќЌ» горски€
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

«ащо н€ма снимки на хората от горското ? ¬се пак това е празник на т€х . Ќа снимката само дежурните " коматари ", чакащи поредната софра .
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.