Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина  
   –егистрац舫абравена парола

√еорги ѕавлов представи сво€та първа книга "»сторически разкази за село √радево"


23 октомври 2019 14:04  1 коментар   2702 прочитаѕреди броени дни, в малката зала на Ќародно „италище - –азлог "15 септември 1903-1909 г.", √еорги ѕавлов представи сво€та първа книга, посветена на родното му село √радево. јвторът е събрал спомени за селото си и макар сега много от жителите му да живе€т в градовете,съзнанието за връзката с рода и миналото не е загубена. ÷елта му е да накара хората да търс€т и помн€т миналото.

»зданието предлага на читател€ родови истории,истории за борбите за ќсвобождение, развитието на просветеното дело в село √радево, за поминъкът на населението, празници и ритуали .

ќбщина –азлог пожелава стойностни читатели, които ще се радват и оцен€т написаното. «ащото вс€ка книга е като диханието на пеперуда, като пърхането на крилата й. ќтличава се с неповторимост.

ѕ. ѕопов

ќще за: √еорги ѕавлов  книга  разкази ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

23 октомври 2019 19:30 | 2222
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

≈ее аман от √радевци
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.