–егистрац舫абравена парола

≈вродепутатът јндрей Ќоваков се качи на “»–


16 май 2018 11:57  6 коментара   4816 прочита„ўе пътувам с тир между —офи€ и Ѕрюксел. ўе сподел€ ежедневието на момчетата, които изкарват хл€ба си като шофьори. “ “ова написа във фейсбук евродепутатът от √≈–Ѕ јндрей Ќоваков. “ой сподели също: „ўе докажа, че предложени€та на ≈  в пакет „ћобилност“ са неприемливи и вредни за нашите превозвачи. “

¬ъзможно е нови€т пакет за мобилност, предложен от френски€ президент ≈манюел ћакрон, да не бъде приет заради острата реакци€ на превозвачите в н€колко страни от »зточна и ÷ентрална ≈вропа“, за€ви по-рано евродепутатът јндрей Ќоваков.

—. —то€нов

ќще за: шофьори  предложение  ≈  ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

16 май 2018 13:37 | срамна работа
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

неверо€тен смешник, който само отчита дейност. 5 лв не е изкарал в живота си. как точно ще докаже, че е труден живота на шофьорите, като се вози на “»–!?!?!?! доста е и глупав €вно.


16 май 2018 14:26 | ????
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

— костюма ли ще пътува!? Ўе си кажат ти€ бг шофьорите големи богаташи - костюмари пътуват. ≈гаси тъпунгера... а и ако е верно че ше пътува до Ѕрюксел с камион, ше се гръмна.


16 май 2018 15:28 | Ќаско-тираджи€ от 10 годи
ќценка:
-9
 (
15
 гласа)

Ѕраво момче. Ќе само да се говори. ’ул€т те тука, ама те н€ма да се качат да пътуват в тир, ще се качат в самолета за н€ма и 2 часа. Ѕлагодар€ ти, че ни подкреп€ш.


16 май 2018 16:17 | до Ќаско
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

мухахахахахахахахах
бухахахахахахахахах'
айде по-сериозно малко, колега.
то€ потен вода не е пил


16 май 2018 21:08 | ћакрон
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

—мешници.. оакахте се €ко след ћон Ўери.. сега ще се оправдават пред Ѕ√ тираджиите с пал€човщини.. хората ше си загуб€т работата заради мутрите от √–ќЅ и техните жалки полуграмотни лакейчета като това пишлеме.. добре чв скоро Ќекадърника ћон Ўери пак ще хвърл€ оъставка за трети път


17 май 2018 16:50 |  ћ≈“ Ќя ќ… —»
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јма да минеш през  улата в час пик и да си се редиш с останалите камиони. —амо там ще загубиш един работен ден. а неустойките да си ги платиш от джоба. јко водачите на камиони са като теб този бизнес е загубен. ƒобре, че момчетата са корави и не се предават. ј ти извън √ерб си никой-пал€чо.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.