Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  
   –егистрац舫абравена парола

≈литни колоездачи от ц€ла ≈вропа ще участват в първото издание на  упа ƒолчини - ѕо път€ на римл€ните /¬идео/


14 юни 2018 11:13   4641 прочитаЌад 100 професионални колоездачи от 21 клуба са подали за€вка за участие в първото издание на състезанието за  упа ƒолчини - ѕо път€ на римл€ните. “о ще се проведе на 16 и 17 юни на територи€та на –азлог, Ѕанско и Ѕан€. ¬ първи€ ден стартът ще бъде даден пред хотел ’от —прингс в 15. 00 часа, а финалът е в –азлог, като дължината на етапа е 124 километра.

Ќа следващи€ ден 17 юни са предвидени две състезани€.  ритериум по точки за професионалните колоездачи изкачване до хижа ¬ихрен за любители колоездачи. —тартът от 11. 30 часа и на двете надпревари е в Ѕанско. ¬ критериума категори€ юноши старша възраст ще направ€т 36 обиколки с дължина 1150 метра в Ѕанско, а по същото трасе мъжете ще карат 42 обиколки.  ласиралите се от първо до трето м€сто ще получат парични награди.

—ред фаворитите за първото м€сто е и най- добри€ български състезател Ќиколай ћихайлов, който кара за френски€ клуб ƒелко ћарсили€. ћихайлов в момента е на подготовка в Ѕелмекен и това му дава възможност да участва в състезанието. “ура се организира с помощта на общините Ѕанско, –азлог и Ѕан€, областни€ управител Ѕисер ћихайлов и други. ѕо темата днес бе дадена пресконференци€ в ќбластна управа.

ћарти  ирилов

ќще за: колоездачи  участие  състезание  път  римл€ни ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.