Новините на югозападна България
Тежки дни за Деси Слава! Тя огромна си стои вкъщи, Благой вилнее по кръчмите (Фото)  
   РегистрацияЗабравена парола

Екслузивно! Кметът Ат. Камбитов посече главния архитект на Благоевград Васил Тинчев! Уволни го! Дисциплинарно!


6 февруари 2019 17:20  85 коментара   35119 прочитаМотивите: Опорочен проект за строителство на сграда, съмнително строително разрешение, множество забавени преписки и сигнали, незачитане на резултатите от направена проверка и още ..


Кметът на Благоевград Атанас Камбитов приложи най-строгата мярка в закона и освободи от длъжност главния архитект на Благоевград Васил Тинчев.

Със заповед на градоначалника от днес, Тинчев е уволнен дисциплинарно, научи Struma.com. Това се случи, след като архитектът вчера даде обяснение по жалбата на благоевградчанин, който изрази съмнение около законността на строителното разрешение, касаещо негов обект, в съседство на новострояща се сграда.

Тази жалба, за която Struma.com съобщава многократно, провокира детайлна проверка на цялостната дейност на главния архитект Тинчев,а резултатите от проверката са категорични - допуснати са сериозни нарушения при изготвянето на проекта, открити са и множество забавени преписки. 

Специална комисия изслушала обясненията на архитекта и внесела резултатите от проверката за решение при кмета.

Пред репортер на Struma.com архитектът бе категоричен, че проектът е безгрешен и педантично изработен, същото е заявил и с обясненията си, отхвърляйки заключенията на проверяващите експерти. И докато архитектът твърдял, че в проекта няма допуснати нарушения ,инвеститорът по него внесъл спешно искане в общината за промяна по проекта ,като елиминира 2 етажа от строежа.

Истински парадокс!

След като се запознал с резултатите от комплексната проверка и посочените нарушения в работата на архитекта, днес кметът Камбитов е подписал заповед за уволнение. Жалбата на благоевградчанина Р.Зашев, бе само поводът за подробна проверка, завършила фатално за архитект Тинчев.

Припомняме, че веднага след като стартира ревизията на дейността му, Тинчев излезе в продължителен болничен - скова го врата на нервна почва и той постъпи в болница с диагноза "шиен радикулит". Колегите му търпеливо го изчакаха,независимо от хаоса, който създаде отсъствието му, да дойде на работа, за да даде обяснения по констатациите от проверката, пред комисията .

В същото време, архитектът бе интервюиран от медии,в които той, обяснявайки ситуацията на работното си място заяви, че причината за проблемите му е близостта му със съветника Андон Тодоров, заради което щял да "опере пешкира".

Това изявление усложни и без това сложната ситуация, в която архитект Тинчев попадна. С изявленията си всъщност, той потвърди съмненията на жалбоподателя Зашев", че архитектът се държал грубо, оставяйки впечатления за пристрастност при извършване на задълженията си по служба.

Тинчев, отказвал дни наред да покаже проекта на спортния строеж, както и строителното разрешение. Именно това отношение ,провокира и жалбата на Р. Зашев.

Архитект Тинчев влезе в полезрението на медии и общественост преди време, когато публично бе показана неговата имотна декларация и се оказа ,че е най-богатият държавен служител - архитект в областта, с 27 апартамента.

Архитект Тинчев бе и общинския служител, пред чийто кабинет ,разярен благоевградчанин изля кофа с л.. на преди време, но общинска управа тогава повярва на обясненията на Тинчев, че човекът е луд и системно създава проблеми и съмнения около дейността му не се появиха тогава.  Явно много му се насъбра на главния архитект, затова и градоначалникът приложи най-строгата мярка спрямо него.

П. Илиев

 Още от: Общество
Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


85 коментара

6 февруари 2019 17:33 | Митю Пищова
Оценка:
21
 (
37
 гласа)

Така с коййто не делка с Не Делчо...


6 февруари 2019 17:34 | Васко
Оценка:
35
 (
53
 гласа)

Пъзелът ще се нареди наесен, когато джумалиите посечем амбициите за трети мандат на Насето от село Падеш.


6 февруари 2019 17:35 | ЕЛ
Оценка:
14
 (
34
 гласа)

Евала намери си майсторо Тинчев, стъпваше на петолевки, мрънкаше . А сега кмете ако си пич провери всичките строителни разрешения на любимия на архитекта инвеститор и ги обяви официално. Как ме е яд че не пуснах и аз една жалба колко ме е мотал тоя f


6 февруари 2019 17:36 | круме
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Ллеле донка що праим ся ?!


6 февруари 2019 17:36 | Йордан
Оценка:
25
 (
43
 гласа)

Боко така уволнява министри само и само да си запази мястото, явно и Камбитов реже опашката, но скоро и герб и кмета отиват в историята.


6 февруари 2019 17:37 | Р.З.
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Сезирайте прокуратурата незабавно


6 февруари 2019 17:39 | Милена ролева
Оценка:
5
 (
41
 гласа)

Браво кмете така се прави, евала самозабравил се фараон 27 апартамента откъде бе този палячо


6 февруари 2019 17:39 | Георги Янакиев
Оценка:
31
 (
45
 гласа)

Ако си мислите, че кмета и този не са били заедно в далаверите се лъжете, просто много се на събраха незаконни и полузаконни строежи, кмета го жертва, но му е обещал протекция и защита. До кога престъпници-гербери с власт си тръгват с оставка и с милиони, трябва съд и затвор.


6 февруари 2019 17:41 | Шаляфо
Оценка:
45
 (
53
 гласа)

А на кмета от къде са му парите за къща за милиони в Бояна, кола за 150 хиляди, рожден ден за 50 000? Сигурно ги е спести от закускитв?


6 февруари 2019 17:42 | стивчо
Оценка:
-18
 (
34
 гласа)

изненада ме приятно кмета, значи хич не му пука от глупостите на опозицията и заплахите голем си Камбитов, голем, а са архитукто при инвеститоро и да си партнират докато ..


6 февруари 2019 17:42 | Дани
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

В коя стая в общината си дупе-лизачо?


6 февруари 2019 17:47 | Mmmmm
Оценка:
-27
 (
33
 гласа)

Шаляфче ти на кмето не можеш да му държиш сметка за парите он си е бил богат преди, богат е сега и ще е богат и в бъдеще .не му броите милионите на камбата той не е новоизлюпен и гладен богаташ, той е богат много преди да стане кмет .така че дишайте въздух, а след това тръшаляйте аспиринчета за разкош


6 февруари 2019 17:49 | Ивет
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

Емного е отмъстителен кмета не ми се мисли за тия дето му рипат ще ги занули а архитекта си заслужаваше стига му толко тия 27 апартамента не може да ги обходи нека се отдаде на заслужен отдих с близки и приятели .Амин


6 февруари 2019 17:51 | Шаляфо
Оценка:
42
 (
48
 гласа)

Бил е богат на куково лято преди да стане депутат и след това кмет, имаше фалирала фирма с дългове, а сега от всяка обществена поръчка и Евро проект е на процент.


6 февруари 2019 17:55 | Uooo
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Това у дончовото кафене ли го чу, лъжа е да знаеш


6 февруари 2019 17:55 | Орлин махала
Оценка:
38
 (
44
 гласа)

И когато беше доктор в завода в Бараково ли беше богат Камбитов? Смешни и жалки гербери. Знаем, че сте на държавна хранилка и като си замине кмета, вие си отивате по родните си села и паланки.


6 февруари 2019 18:01 | Орлин махала
Оценка:
24
 (
30
 гласа)

Герберасти, напишете и обвинете сега този смешен архитект, балуто, Злата, Калоян и марсианците за липсата на инвестиции, новооткрити работни места, за това, че Благоевград заприлича на градчета като Радомир или Бобов Дол, за най ниските доходи в България, за най мръсния въздух, за дупките на всички улици в града, за това, че някой излъга за пеещ фонтан пред общината, за нормално кръстовище на входа на Струмско, за жп прелез грамада, за силен отбор, козирка и нова трибуна на стадиона, за експо център, за младежки международен център, за бездомните кучета, коне с каруци и Т. Н.


6 февруари 2019 18:06 | Данъкоплатец
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Свърши работното време на търтеите в общината и други държавни служби и хоп..... спряха хвалбите и защитата на кмета.


6 февруари 2019 18:07 | Мунчо
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Герб=гроб.


6 февруари 2019 18:07 | съветът
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

сега бутай кмете, бутай незаконни постройки, ах тинчев защо не ме послуша като ти говорих оправяй се са


6 февруари 2019 18:10 | Олег
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Този след като доказано е виновен и е нарушавал закони и разпоредби защо не е даден на прокурор? Дали там няма да сподели с кой и как е правил далаверите? Дали неговия началник (кмета) не е замесен?


6 февруари 2019 18:13 | Сашо
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Срещу Трето основно на ъгъла 2 апартамента за архитекта...


6 февруари 2019 18:19 | долфудй
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

е да го уволни явно не е замесен, камбитов не би поел риск сигурно добре си е уплел кошницата .камбитов ще се оправи ама архитекто изгоре и ще подплали и други черги . Все пак поздравления на камбитов за това уволнение крайно време беше


6 февруари 2019 18:21 | бомбонче
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

супер новина тоя как ме е вбесявал тоя даже и е некомпетентен сигурно ако се разровят ще замирише 27 апартамента абе вие педставяте ли си тоя ергенин кво ще ги прави откъде са му ей корупциоооо прокурор да дава обяснения откъде са o


6 февруари 2019 18:30 | Калин
Оценка:
-17
 (
31
 гласа)

Шаляфо написа:Шаляфо

Палячооооо, Камбитов има пари, коли и къща в Бояна от преди много, ама мнооооого години. Имал ги е още преди да стане депутат даже. Не си научи урока и те това е. Само едно и също драскаш по форумите, смени плочата тъпчо. Или Балито и сие са дали тези инструкции и ти ги следващ като кон с капаци!? А са и Злата и Бисерчо и останалите да му ядат на кмета..... Евала, Насо, така се прави!


6 февруари 2019 18:45 | Шаляфо
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

От кога има къща в Бояна бе палячо? От две-три години я има, а стандарта вдигна от 7-8, познай от кога е кмет? Това ти няма как да го научиш в общината или в кварталния клуб на герб, там тези истини се спестяват.


6 февруари 2019 18:47 | круме
Оценка:
-16
 (
22
 гласа)

я се покажи бе мишок компетентнен па ги кажи тия работи с лицето си познаваш Камбитов ама само от снимки, я се гръмни


6 февруари 2019 19:00 | До Куме от Борката
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

Кръме, Зарята преди да стане кмет, беше фалирал х100, скинен та скинен, подпалил и изгорел (дори буквално, с дървенията по кеча). И нема какво да ми се прайте на отворени, като сте с властта, оти всичко е до време. А накрая само с едно одеало ке ви зароват, и вас и нас и сите!


6 февруари 2019 19:00 | Шаляфо
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

За разлика от теб аз познавам доста хора, знам кой какво и къде е работил, така, че живей със заблудите си подмазвай се и си пази местенцето.


6 февруари 2019 19:06 | Гост в града
Оценка:
-18
 (
30
 гласа)

Много плюете малки тарикатчета !!! Добре че отвориха границите и видяхте демокрация та да попътувсте малко.... да изкарате някой лев... сега като ви яхнат пак комунягите ще плачете. Ама тогава беж лиске да бягаме !! Ще Ви кажа кво ще стане... Ако Камбитов загуби следващите избори идва червения чичка най вероятно 60 годишен закърнял мозък лишен от Евро идеи и приоритети
с мисленето от преди 1989 и тогаз дупе да ни е яко. При комунизма развитие няма Другари... там властта е централизирана и кво каже партията майка. За тях е приоритет властта във всичките и форми, но не и развитието на държавата !!!
И пак играта започва отначало !!!6 февруари 2019 19:08 | Паола
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Има тука – двама – трима, на които властта се размина,
Сега се чудят как да очернят - плюят, лъжат и реват.
Сами на себе си не вярват,
На умници те се правят.
И Камбитов все ги дразни,
С коментарите избиват своите комплекси разни…
6 февруари 2019 19:09 | Вальо
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

Браво, Наско. Време беше


6 февруари 2019 19:13 | ужасена
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Много закъсня Камбитов с отстраняването на този поръчков архитект. Този наглец мина всякакви граници. Жалко че той не е единствен самозабравил се. Идва ред и на други негови колеги които забогатяха и изкупиха имоти за жълти стотинки. Идва ред и на недосегаемата Баханова. Дай боже просто въпрос на време.


6 февруари 2019 19:14 | круме
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

кмето изненада много хора с това уволнение, зеления рипа ли рипа, обаче според мен дебелото му е назад, грозна картина Тинчев и тия покрай теб . дано това е началото на лъсналите "пропуски " Дерзвай кмете, благоевградчани познават тимчев и неговия близък приятел


6 февруари 2019 19:16 | Лилчо
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

И внимание, наситено присъствие на герберски тролове.


6 февруари 2019 19:18 | Юли
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Колкото е виновен архитекта, толкова е виновен този, който е делил с него, който го е търпял два мандата и този който ще го нареди скоро на хубава длъжност.


6 февруари 2019 19:44 | хах
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Щом е за забавени преписки да помислят и директора Даилов и секретарката му Покровнишка


6 февруари 2019 19:45 | Пипи
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Браво това се очакваше, по корумпиран архитект от годините насам нямаше .Поздравление на кмета.


6 февруари 2019 19:54 | Валя
Оценка:
-11
 (
25
 гласа)

ЕЕЕЕ, браво кмете, винаги си бил мъжкар


6 февруари 2019 19:58 | оф
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

защитниците на архитекта го изкарват жертва, политически репресии, алабалистики - страшна жертва е един които се е сдобил с 27 апатрамента, които живее в компекс Бали на дончо Тодоров, които изведнъж покрай санирането взе да се прави на строител, изобщо такъв смях ще падне оттук нататък с тези "информирани умове " в местните медии, че чак ми се плаче от смях ! Жалкари


6 февруари 2019 20:00 | Oeeee
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

действай със здрава ръка кмете, благоевград е с теб, никой не вярва на сълзите на подобни екзепляри като тези които се сушиха и сгушиха в омразата си към теб . Добро и справедливо решение а той нека си реве и се изкарва жертва тоя, дето не се усмихваше като го потърсиш да го питаш нещо свързано с работата му, айде у лево, марш от общината


6 февруари 2019 20:03 | Юли
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Тук защитници на сгафилия архитект не видях, но пък е бъкано с платени герберски тролчета.


6 февруари 2019 20:05 | Ники
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

След изборите наесен държавните калинки - герберасти си отиват на село и по навик ще акат във външните си тоалетни.


6 февруари 2019 20:29 | БАЙ
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

ТОЯ КОРУМПИРАН И КРАДЛИВ НА НАЙ ГОЛЯМИЯТ БАНДИТ БОКО СКОРО ЩЕ СЛЕЗЕ ОТ КОНЯ И ЗАТВОР И ЗА НЕГО ИЗА ШЕФАМУ ТИКВИЧ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ ТИЯ МУШЕННИЦИ


6 февруари 2019 20:35 | Пиринец
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Искам да попитам всички гербери-вие искате ли да бъде приета истанбулската конвенция? Вашите любимци от герб по настояване на шефовете им от Брюксел искаха да я подпишем, а нормалните българи плюс черквата сме против, та вие гербери сега гербери или християни сте?


6 февруари 2019 21:38 | Раз-два
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Пфффф, не мога да повярвам. Най-после! Този.... какъв мармот е. Колко хора прецака..? Това е най-смахнатият главен архитект, мисловна дейност само за да се оправдава.


6 февруари 2019 22:21 | до БАЙ
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Пише се мОшеНик а не мУшеННик. В една дума имаш две грешки, ама си седнал да правиш анализ на управляващите... неграмотни " капацитети", като теб много се нароиха


6 февруари 2019 22:48 | Хери
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Град на една длан, разплакали се за почивки, дядо Коледа е тук. Изсушихте народа, живея в Благоевград тук се родих, но го превръщатате в Белене, а тия от общината барабар към Сливенския затвор, и хуманитарни дейности. Корупция и ако не си послушен дузпата на Бербатов,


6 февруари 2019 22:57 | Хери
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Такова е, и така ще бъде, ако младите интелигентни хора от София се върнат ще ни подкрепят,


6 февруари 2019 23:03 | Хери
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

На ГЕРБ всичко се прощава, некадърност лакейство корупция, може да имате икони над главите си, но не и мозък.


6 февруари 2019 23:30 | Благоевградчанин
Оценка:
-13
 (
23
 гласа)

Абе идиоти на кой беше първото Порше С8898 в Югозападна България бе, който е от Благоевград знае кой е Доктора и как винаги е бил гъзар и с пари. Бая абитуриенти се возиха в това Порше! Вода само може да му носите на Доктора, селяци такива!


6 февруари 2019 23:43 | пепи хлебарката
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Този дончо няма нито една законна сграда. Сега трябва да проверят всичкитему строителни разрешения и да разрушат незаконните. Как така дончо е и общественик и нарушава закона?


6 февруари 2019 23:47 | БИОСТРОЙ
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

бали, бали не може от Стумксо за Страсбург...


6 февруари 2019 23:52 | ХА-ХА
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

зеления, иска да си го мери със старите граждани, но по-добре да си беше стоял в Старо Струмско. Малко ли ти беше, че стигна до гарата?


6 февруари 2019 23:58 | коментар
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

чистка на архитекти май се заформя, първо в Петрич сега и в Благоевград! Питам само защо сега ? Преди избори! Толкова години не разбрахте че има проблем, че назначените от вас хора злоупотребяват??? Кметовете са по -виновни от архитектите!!!


7 февруари 2019 00:04 | Иво
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

При герберастите винаги подчинените са виновни и никога началниците им, а старите хора са го казали-рибата се вмирисва от към главата.


7 февруари 2019 00:11 | дсб
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

некадърник малко злобно човече е васил тинчев а и алчен такива нямат место в дсб немога да повервам този беше прецедател на дсб без достойнство е това човече мрънкач .....най не е страх от дипломирани глупаци има доста такива


7 февруари 2019 00:11 | Хан Аспарух
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

НАЙ МЕ КЕФАТ ЦЪРВЕНИТЕ ТРОЛЧЕТА, КОИТО С ВИРТУАЛНИ ДЕЙСТВИЯ ИСКАТ ДА СМЕНЯТ РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ:)))
НЕМА КАК ДА СТАНЕ, ДРУГАРИ:)))
СВЕТЪТ ПРИНАДЛЕЖИ НА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ!
ПРОЦЕСЪТ Е НЕОБРАТИМ:)))
КАЗАХ


7 февруари 2019 01:23 | ХА
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Сега дончо трябва да си смени бизнеса (ако може нещо незаконно да се нарече бизнес).


7 февруари 2019 07:40 | Поли
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Защо сега Камбитов уволни Тинчев? В края на мандата му, съзря" нередностите и пропуските на всеизвестно подкупния архитект. Това е несериозно! Камбитов е хитър и лукав както гурото му Цветанов и Борисов и прокарваше далаверите си благодарение на Тинчев. Един истински управник, какъвто Камбитов не е, следва да се среща с гражданите и така да се информира за случващото се в общинската администрация, в която цари тотална корупция. Нима се съмнявате в общите интереси на Тинчев и Камбитов? Не бъдте наивни! Камбитов е дребна душица, която забогатя от кметуването си, каквато е целта на герберите- след мен и потоп! Вината си е наша а не на крадците, на които им позволяваме да ни ограбват.


7 февруари 2019 08:43 | до Благоевградчанин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

По колата се познава комплексирания селяндур! А ти си някоя супер селска брънка, вероятно родена у градО, ама съхранила селския манталитет на рода си !По фукните най-ви познаваме що за стока сте!


7 февруари 2019 08:46 | Гошо
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Време беше да започне чистка. Не може да си на два стана. Време ти беше, и без това само дремеше в кабинета си в Общината


7 февруари 2019 09:23 | 123
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

На хората, които са излезли от село, но селото не е излязло от тях, да им се забрани достъп до интернет . Да им припомня, че Румъния имат по добър живот от нас, защото приключиха с крадците и комунизЪма по правилния начин. Част от коментиращите, няма да разберат, за какво пиша


7 февруари 2019 09:43 | съсед
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Хубаво де, уволнили Тинчев, ама това е резултат от жалба, че строежа на сградата на ул. Иван Михайлов е незаконен. И какво сега? Уволниха архитекта, ама сграда си се строи три етажа вече вдигнаха. Не требва ли да се спреше тоя строеж като е незаконен?!?!!?


7 февруари 2019 09:51 | соси
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Че си беше за уволнение- беше. Но ако е пич ще разплете чорапа и ще каже кой е вътре в играта: Камбата, юристката Антония, Камелия Вълкова и Иво Андонов. Но и това няма да промени нищо- и за това Тинчев ще мълчи и ще се пенсионира.


7 февруари 2019 09:57 | старогражданин
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Иде пролет! Кажете им на камбитовци и тинчевци. И на чугунените глави. Всички за скрап!


7 февруари 2019 10:22 | Ирен
Оценка:
-20
 (
26
 гласа)

Хора, не сте имали и трудно ще имате кмет като този. Не се потапяйте в помията и злобата и мислете. Този град изглежда все по-добре и когато минаваме от там се радваме на постигнатото. А това няма как да не е резултат от работата на кмета. И щом е решил да уволни този архитект, значи е правилно. Никой кмет, който прави далавери с архитекта си не би го махнал така смело. Защо кмета на Созопол не уволни техния архитект? Защото са оплетени във всички яки далавери. Имате много добър градоначалник и го подкрепяйте, защото ще дойде някой гладен мухльо и тогава ще питате за Камбитов. А на него най-вероятно изобщо не му е важно да е ви е кмет на всяка цена.


7 февруари 2019 10:37 | старогражданин
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Ирен да почете един месец местната преса, а не да минава на път за някъде и през нея. Само с лустро и заря не се живее...


7 февруари 2019 11:33 | Добри Атанасов
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Наистина НИКОГА Благоевград не е имал..... по слаб, некадърен и корумпиран кмет. Всичко друго е ала бала и чешане на езици.


7 февруари 2019 11:46 | Трохата
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

кмета може ли да докаже парите за апартамента в на Пашата кооперацията на Причлкапови ливади, а протежето му Кучката, а той може ли да дойкаже паричките за лимузините които кара.... Ама няма праокуратура, иначе и двамата да са в зандана


7 февруари 2019 14:44 | Митко
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Веднага да му конфискуват всичко на тоя цървул, за да види как се изкарват пари без рушвет!


7 февруари 2019 16:21 | гражданин на Благоевград
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ИМА ОЩЕ КОРУМПИРАНИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ОБЩИНАТА КОИТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ ДИСЦИПЛИНАРНО И ДАДЕНИ НА ПРОКУРОРА. ДАНО КМЕТА УВОЛНИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ. СТИГА С ТИЯ НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ, СТИГА С ТИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!!


7 февруари 2019 16:24 | Пепино
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

А кмета е част от тази корупция, ние наесен ще го... уволним


7 февруари 2019 16:33 | Филип
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Кви сте болни мозъци всички платени червени коментаторчета. Отворете си очите и вижте реалността. Завистта и злобата към кмета Камбитов ви убива....


7 февруари 2019 16:35 |
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Айде, още една свършена работа. Браво на кмета!


7 февруари 2019 16:37 | Обективен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ако има тролове във форума, те са герберасти докарани от села и паланки и назначени на държавни местенца. Благоевград бавно, но сигурно загива, това е истината.


7 февруари 2019 16:45 | 188
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Строежи и от Зелени строителни босове/Дончо къде са ти зелените площи и качествените сгради??


7 февруари 2019 16:59 | Борис
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Дончо ли е виновен, че града загива? Разрешителните за строеж не се ли подписват освен от главния архитект и от кмета?


7 февруари 2019 17:30 | ***
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Ама щетите няма кой да възстанови. Покрив до покрива - ад! А кмета не е невинен.
Града запада с всяка минута все повече и повече.


8 февруари 2019 09:41 | 123
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Няма по-упорити от селяците с амбиции за пробив в градо! Ще прави, ще струва и ще си намери място. Само селските сурати не можете да промените, от километри ви личи.


8 февруари 2019 10:40 | до Филип
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Платените тролчета сте вие дето се мазните на това недоразумение Камбитов! Не видиш ли че хората, които не го одобряват са мнооого повече от вас дето му лижете т. ците и вота на коментарите ви вече е отрицателен. Може пък верно да си го одобрявате, толкоз ви е акъла!


8 февруари 2019 12:09 | anonimen
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Добре де, Камбитов виновен за състоянието на града, няма работни места и т. н. Защо обаче това се изтъква точно в случая с уволнението на главния архитект? Това уволнение трябваше да е факт преди много време. Това, че се случва, макар и късно, е добър сигнал. Със сигурност кмета го е покривал, волно или неволно, но накрая му е светнала "синята лампа'. НЕсе заблуждавайте, един главен архитект има роля за развитието на града почти колкото кмета. Не кмета е разрешил строежите в градинките, подписа е на Тинчев. Нещо повече, архитекта се е облажил във всички тия безумни сгради с по един апартамент. Срещу Камбитов работят и архитектите в експертния съвет - тия тримцата, дето се снишават там от години и помагат на Тинчев да си прави далаверите. Не безвъзмездно, разбира се. НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ГРАДА.


8 февруари 2019 12:32 | колега
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Много е лесно за хора като Дончо. Дава на главния да му прави проектите и всичко му е ок. Няма закони, няма правила. Аман от продажни чиновници, кмете, къде си спал 6 год. Главен архитект и съветник в комбина срещу интересите на хората. Прокурори има ли в тая териториа?


8 февруари 2019 12:33 | дончо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

188 написа:Строежи и от Зелени строителни босове/Дончо къде са ти зелените площи и качествените сгради??


хахааа, боядисва ги зелени, чат ли си


5 март 2019 15:02 | Пена
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

То ясно, че е корумпиран архитекта. Ма що чак сега. Защо само той. Срещу Милена Донева също има жалби, основателни. При това тя обижда на стара, грозна, дискриминира. Тя определено пък никаква работа не върши. Умряха няколко социално слаби, от студ и глад. Пък тя бившата касиерка в банка, пак с връзки уредена се чуди къде да си разхожда тоалетите. Пък и ибяснява, че е красива и млада на хора на нейната възраст. Срам ме е да пиша, че такъв човек е изобщо в социални служби. Вас как не ви е срам ? Жалбите срещу нея що не разгледахте по същество, защо тази самозабравила се женичка поне на изказ не се научи.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.