¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   
   –егистрац舫абравена парола

ƒвете лица на »стината! «ащо 42-годишни€т Ќиколай-ћарангозо от ѕетрич прер€за гърлото си-Ѕез милост за живите?!


11 март 2018 10:26  9 коментара   47502 прочитаЎокиращо черната вест около смъртта на 42-годишни€ петричанин Ќиколай »., с пр€кор ћарингозо, предизвика противоречиви коментари. ћарангозо прер€за гърлото си с макетно ножче и издъхна пред 13- годишни€ си син и майка си.  ървавата касапница се разиграла във фамилни€ му дом и два дни вече е най-коментираната тема в южни€ град.

¬сички познават ћарангозо, тъй като е работил като строител и е помагал на десетки хора в ѕетрич. ќженил се и имал две деца. ѕреди време обаче, съпругата му го напуснала и се изнесла от семейното жилище. —поред н€кои, това е основната причина за самоубийството му и показното "харакири", което си направил, шокирайки най-близките си хора.

‘орумът ни завр€ от коментари, около това, колко много е виновна съпругата му за това, че той е отнел живота си по такъв жесток начин. ∆ената изтърп€ какви ли не ругатни от "компетентни", "запознати" петричани, които безконтролно € ругаеха, обвин€вайки € за случилото се.

“ипично български ,махленски и жестоко просташки маниер-да критикуваш, да осъждаш, с€каш си бил "под юргана" в семейството. “ова ни принуди да направим проверка и разпитаме безпристрастни хора, около драмата у семейството. ќказа се, че Ќиколай - ћарингозо е злоупотреб€вал системно с алкохола.

— години е тормозил съпругата си, пребивайки €. —правка в полици€та установи: 3 сигнала от жената за семейно насилие в рамките на н€колко месеца . ћарингозо е предупреждаван многократно да не доближава съпругата си, да не пие и да не € бие. —емейната война се водила пред двете деца, което принудило майката да се изнесе и се спаси от този системен ад.
ƒруги твърд€т, че това не е в€рно.

ƒа, ћарингозо пиел, но чак така сериозно да бие жена си, не било баш така, но никой не се нае да коментира очи в очи твърдени€та си. ѕолици€та е запозната с драмата у семейството, продължавала с години.
»стината винаги има две страни.

¬ случа€ смъртта на ћарингозо потресе близките и при€телите му, които се нахвърлиха върху бившата му съпруга, обвин€вайки € в изневери, с€каш са били свидетели.

«ащитници на жената обаче твърд€т, че т€ търп€ла много, но чашата прел€ла и критикуват ћарингозо, че дори в последни€ си миг не пощадил нито невръстното си дете, нито родната си майка, правейки ги свидетел на подобна потресаваща касапница.

—лучка, ко€то със сигурност ще бележи завинаги живота на едно 13 годишно момче, вид€ло родни€ си баща да умира в локва от собствената си кръв ...без милост за живите ....!

ѕет€ ѕетрова

ќще за: петрич  инцидент  марангозо  жена  нож  алкохол  скандал  дете ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


9 коментара

11 март 2018 10:53 | ћари€
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

Ѕраво струма ком. ¬сички лицемери зна€т колко страда тази жена .горкото му момченце, ах Ќиколайчо какво направи


11 март 2018 13:00 | ѕри€тел
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

ƒанети влезе д€вол у главата никой не е застрахован горкото детенце, да му даде √оспод сила да го преодолее...


11 март 2018 13:03 | ѕри€тел
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

∆ената не е виновна кротка като бубичка е това човече недейте хора така грехотае


11 март 2018 13:16 | струма
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

....."‘орумът ни завр€ от коментари,..... "" ‘орумчето ви ще ври от коментари ако не б€хте забранили темата Ўал€вски ама по стара Ѕългарска традици€ за едни може за други не може


11 март 2018 13:42 | »ма такива случаи
ќценка:
-6
 (
12
 гласа)

ѕишете за шал€вски, има м€сто за коментиране под всеки материал, никой не е забранил ! ¬се пак обаче про€вихме милост към ∆ивите -дъщер€ и съпруга .....


11 март 2018 16:47 | Bobis
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

јлкохолът не мисли. ∆алко за всички. ѕоне в такива моменти можем да се по деликатни, ма нее и малкото дето е останало у тази жена тр€бва да го вземем, да го стъпчем като общество, като съседи, като познати, като работодатели.  райно време е на жертвите на насилие да се осигур€ва подкрепа като психологично консултиране, работа защото ги уволн€ват от работа, Ќасилниците да посещават задължително специализирани програми, да се лекуват при алкохол, наркотици и други, да полагат обшествено полезен труд, и в краен случай изселвани .


11 март 2018 19:17 | da da
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

защо тр€бва да се описва подробно, как са живеели семейството засрамете се разни вие журналисти ли сте дописници ли сте, но не сте това, което трвбва да бъдете —тудени ви са сърцата, като на змии, н€мате гр€х нито към младите нито към старите хора


12 март 2018 16:33 | виви
ќценка:
-4
 (
6
 гласа)

много мъже про€в€ват агреси€, за да се възбуд€т-обиждат, би€т, унижават. ј като са лишени от достъп до жертвата се самонаран€ват.


17 март 2018 01:57 | ƒжендър ƒжендъроф
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕетричките мастиии много говор€т, това тук е най-интригантно арогантно, тъпо завлад€но от сценари с интриги общество.  ато тукашните нема всички прав€т едно и сЏщо а плю€т по-други€ с постъпките си те прекриват своите пороци и тн. ∆алко че изглеждате човеци. замислете се че и вие сте еднакви. „овек от дупка излиза, за дупка се бори и в дупка умира!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.