–егистрац舫абравена парола

ƒнес е премиерата на филма Д—Џ–÷≈ ќ“ —¬≈“Ћ»ЌјФ в памет на артиста Ќиколай  имчев


11 октомври 2018 11:29  2 коментара   2972 прочитаƒнес от 18:00 ч.,в салона на ƒ“ "Ќ. ¬апцаров" - Ѕлагоевград ще бъде представен премиерно документални€т филм за Ќиколай  имчев.

„—Џ–÷≈ ќ“ —¬≈“Ћ»Ќј” – така се нарича документални€т филм в памет на артиста Ќиколай  имчев –чийто творчески път премина в ƒраматичен театър „Ќикола ¬апцаров” –Ѕлагоевград. „овек с главно „, артист с много таланти –искрен, земен, влюбен в хората, в живота, в театъра, в киното, в песента.

‘илмът включва мнени€ на хора, близки до него, както и запазени мисли на Ќиколай  имчев от ‘онда на –егионален телевизионен център –Ѕлагоевград и откъси от театрални постановки с негово участие, останали в златни€ фонд на ƒраматични€ театър. —ценарист на филма е ёли€  араджова, оператор –ƒимитър Ѕалджиев, режисьор –ћаргарита ѕолежанова.

ќще за: салон  филм  Ќиколай  имчев ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

11 октомври 2018 13:20 | бай «уй
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

јбе и €ко си пийваше, завали€та!


12 октомври 2018 10:07 | иво
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ƒјЋЅќ ќ ¬ ƒ”Ўј“ј »—“»Ќ— » ћј ≈ƒќЌ≈÷ ¬≈4Ќј ћ” ѕјћ≈“
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.