Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...  
   –егистрац舫абравена парола

ƒепутат и кмет по стъпките на “одевата чета! ѕочетоха банскали€та –адон “одев


16 септември 2018 11:43  12 коментара   7210 прочитаƒепутатът от ѕѕ√≈–Ѕ јл. ћацурев и кметът на Ѕанско направиха преход по стъпките на “одевата чета вчера, в ден€ на почит към героизма на банскали€та –адон “одев и неговата чета. ƒепутатът, кметът, общински съветници и младежи от √≈–Ѕ, осъществиха преход, който започна от село √одлево, до –адонов гроб: ÷елта ни беше да преминем по стъпките на легендарната чета, ко€то през 1903 година превежда през планината б€гащите от турски€ башибозук българи от ћакедони€.

—лед н€колкодневен преход четата на –адон “одев влиза в последното си сражение с настъпващи€ враг, докато цивилното население се изтегл€ в безопасност в свободна Ѕългари€. ¬ битката загиват –адон “одев и четниците му, които преди да вл€зат в бой, приживе са оп€ти в Ѕанско, защото са били с €сното съзнание, че отиват на сигурна смърт. “€хната саможертва позвол€ва на хил€ди българи да се спас€т от озверелите поробители.

«а участниците в събитието беше даден курбан благословен от отец √еорги  асапинов., написа депутатът ћацурев в личната си страница.

ќще за: депутат  стъпки  участие ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


12 коментара

16 септември 2018 18:17 | ¬ћ–ќ
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

«ащо мраз€ √≈–Ѕ? «ащото никога не са били коректни! «ащото точно този кмет, който завзе властта през2011 година-една година по-късно лиши от клуб градската организаци€ на ¬ћ–ќ! «ащото на 06. 12. 2012г. свали и захвърли в гаража на общината барелефа на същи€т този местен герой, който сега "почита"! "¬ижте ме"! Ћицемерие!... »ма ц€ла върволица от подобни циркове. Ќа кра€-само членове на герб ли б€ха на похода??? ƒа! ќсвен герб-други не съществуват! ≈,  ак да ви уважава човек? “ова, което говори горе- на гроба и то не произлиза от сърцето му! “ова го прави, за да се хареса на масите!


16 септември 2018 19:31 | √решка!
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

“р€бваше да скриете коментарите за то€ мухльо, както правите друг път.


16 септември 2018 20:00 | ¬ъпрос
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

јми от снимката се виждат хора от ¬ћ–ќ-–азлог, √одлево, Ѕачево, Ѕанско, депутатът јтанас —то€нов, евродепутатът јнгел ƒжамбазки, председател€т на ќ—-Ѕанско... “ова мисл€, че не е политическо или предизборно меропри€тие. ќт къде на къде √≈–Ѕ си позвол€ва да го присвои само за себе си? Ќ€ма ни един младеж-гербаджи€! јми курбана, който пукахте от кой беше? Ќа вс€къде - само √≈–Ѕ! Ќе знаете ли, че √≈–Ѕ се споменава само на помен?!


16 септември 2018 21:46 | ¬нимание!
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

¬сичко, което говор€т, пишат и прав€т гербаджии е толкова в€рно, колкото написаното в горната хвалба! ¬ид€хме им магистралите, санираните жилища и всичко, всичко...


16 септември 2018 22:50 | »нтересно!
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

"«а честта и достойнството да почиташ великите дела на героични хора в днешното съвремие това е истински знак за твоето достойнство и чест! "
јми когато нито си честен, нито достоен-какво правим??? ј от кого беше курбанът - от √ошо едва ли-той сега е в строеж и не му стигат парите, а на —ашко му е малка заплатата!


17 септември 2018 08:15 | prevozvach
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

ѕарти€ √≈–Ѕ се грижи за всичи и всичко. “€ дава живот, само отхвърлените от общестното алхохолиците наркоманите и неграмотните пишат коментари с цел съботаж, но н€ма да ви се получи.


17 септември 2018 08:29 | Ѕ–ј¬ќ!
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

— тази поръчкова стати€ √≈–Ѕ показа истинското си лице. ≈гоизъм, разединител, лакоми за слава-болни отломки от Ѕ ѕ, които не признават никой друг освен себе си. ¬ онези времена не е имало ни √≈–Ѕ, ни —ƒ—, ни Ѕ ѕ-никакви проклети партии, които да дел€т Ќј–ќƒј! ¬сички са дали животът си, за да ни има сега и да се €дем едни други. » да се —јћќ»«“Џ ¬јћ≈! ќт друга страна е хубаво да има по-често такива "статии", защото те показват истински€т лик на гербаджии!  акто н€къде пишеше-"— чужда пита-помен прав€т"-много точно! “а е добре та€ дребна, черна, миризлива и пиклива пиарка, дето пише тези глупости да се замисли!  олко много допринас€ за имиджа на "парти€та"си!


17 септември 2018 08:38 | ћного точно!
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

Ѕраво на "prevozvach"-ът-каруцар! "герб се грижи за всичко"! Ѕез т€х нито слънцето изгр€ва, нито сн€г навал€ва по пистите, нито алкохолиците се вчовечват, даже и фотоапарати им купуват, за да ги отраз€ват и лакействат!!!


17 септември 2018 09:00 | Prevozvach
ќценка:
-5
 (
5
 гласа)

ј ваши€ лик какъв е ???јлхохолици и наркомани прости


17 септември 2018 10:22 | Ѕраво!
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

√орде€ се с мо€ "лик"! «а разлика от каруцар€-идиот! √орде€ се, че на моите години съм се опазил от алкохол, цигари и най- малкото-дрога! Ќаучили са ме любимите учители да чета, пиша и см€там прилично! ќпазил ме √оспод и от членство в Ѕ ѕ=√≈–Ѕ+Ѕ—ѕ! «а което съм много благодарен! «а разлика от идиота-"prevozvach"!


17 септември 2018 10:37 | ƒанчо
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

явно хората или по - точно човекът напуснал ¬ћ–ќ още не може да го преживее, а и н€ма друга работа, та си пише по ц€л ден коментари


17 септември 2018 11:04 | јктивист на √≈–Ѕ
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

Ќашите се събудиха най-сетне в 11. 00 часа и първи€т почна да чука минуси! ’айде по-смело! ƒа им покажем колко сме силни и много!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.