Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   
   –егистрац舫абравена парола

„ерна вест! »здъхна бивши€т председател на ”— на ё«ƒѕ и шеф на –ƒ√-Ѕлагоевград инж. ¬или јврамов


12 септември 2018 18:03  4 коментара   46470 прочита—лед кратко боледуване днес издъхна бивши€т председател на ”— на ё«ƒѕ в Ѕлагоевград и екс директор на –ƒ√ ¬ангел јврамов. “умор уби јврамов на 70 години.

ƒоскоро той председателстваше управителни€ съвет на югозападното предпри€тие, но с лични мотиви напусна поста. јврамов е емблематично име в системата на горите в ѕиринско, със стаж над 4 десетилети€. ѕогребението му ще бъде утре от 17 часа в ѕетрич.

ѕоклон пред паметта му и съболезновани€ на близките му. ¬или бе наш при€тел ! ѕочивай в мир!

ѕ. ѕопов

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

12 септември 2018 18:24 | wwe
ќценка:
-12
 (
16
 гласа)

Ќекролог. ком четете и се подтискайте! √арантирано от ..


12 септември 2018 19:22 | старогражданин
ќценка:
19
 (
19
 гласа)

“ихо . Ѕил е личност. ѕрофесионално и политически . ћир на праха му.


14 септември 2018 00:03 | ¬ далечната-
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

1978 имахне среща с него. Ѕ€х войник-радист и играехме зан€тие в район на ћаркови кладенци и село »ваново-обезлюдено. √рупата беше 5 души лейтенант и 4 войника и джип уаз469. Ѕ€хме в н€какъв сокак къде човешки крак не стъпва. маскирани с папрати и листа. Ѕ€хаме отр€зали 2 дървета дебели около 10 см за маскировка. »зведнъж по стръмни€ склон се спуснаха 3-ма души цивилни, н€кой беше ги насочил. " ой ви разреши да режете дърветата? попита властно един млад висок и красив мъж. ўе платите солена глоба плюс дърветата. Ћейт отговори: Ќа учение сме. "ƒругарю јврамов, да ги арестуваме " предложи един от цивилните със запасан пищоф на кръста. Ћейтемантът каза: »маме разрешение. ƒайте го високомерно отговори шефът. Ћейт отиде до джипа и се върна, носше н€какъв лист, но внезапно зареди автомата и извика:  ого щеарестуваш ти бе и гръмна във въздуха. троицата се вцепениха и го удариха на молба јбе ние си правим майтап бе момче. » ние си правим майтап: отговори лейт. –адист! ƒоложи в ÷ентъра.


14 септември 2018 00:45 | ƒоложи,че-
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

- е заловена група от 3-ма диверсанти преоблечени като горски. ƒа ги водим в щаба или да ги разстрел€ме на м€сто? јврамов с позелен€ло лице заприличало на усойница просъска. " ћомче, скъпо ще си платиш' но не можа да довърши защото последва нов изсртел, този път леко встрани от горските удари отзад камък и рикошетът грозно изпищ€. ћарш, по д€волите! ѕребледнели горските се изсулиха в гъсталака. Ќа други€ ден лейтенантът изчезна. казаха, че заминал за —офи€ и е арестуван понеже јврам е нещо така -по-така -сътрудник. ¬ойниците б€хме на плаца. когато черна волга газ 24 прекоси ц€л€то поделение и спр€ пред щаба. »зл€зоха н€какви цивилни и командирът на поделението доприпка и почна да подскача около т€х като петел на бунище. –азбра се после, че бащата на лейт е 1 секретар на Ѕ ѕ на окръг, а майката полк от  ƒ—. јврамчо тихомълком беше установен временно на глух коловозн за наказание. “ака става като човек не си знае началниците по ƒ—. Ћека му пръст на човека.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.