Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

Ѕраво, шампионе! «латни€т медалист по таекуон-до, благоевградчанинът »ли€н “оманов продава на търг "най-ценни€ момент в живота си", за да дари на болни€ ¬лади


18 януари 2019 17:58  7 коментара   37860 прочита

»л. “оманов
»л. “оманов


»л. “оманов

≈вропейски€т шампион от 2014г. се раздел€ с медала си, а сумата ще бъде използвана за лечението на ¬лади  ипров, за когото върви благотворителна кампани€ в момента..


≈вропейски€т шампион по таекуон-до 2014 година »ли€н “оманов, момчето, което хвана кръста на …ордановден, се раздел€ със златни€ си медал. “оманов об€ви, че ще продаде на търг "Ќай-прекрасни€ миг" в живота си, за да дари парите на ¬лади  ипров, който има нужда от средства за лечението си, и за когото започна благотворителна кампани€. ¬лади има тумор и се нуждае от спешна операци€. ≈то какво написа във ‘ейсбука си “оманов / Ѕез редакторска намеса /

«дравейте при€тели, пиша ¬и с молба. ћолба за живот, коментари от сорта копирач или търсиш слава не жела€ просто подминете поста. ¬ладислав  ипров има нужда от помощ, нищо друго н€ма значение преди всичко сме хора. ¬ремето, в което тр€бва да се реагира е изключително малко.

ѕродавам на търг най-ценни€т за мен момент в живота си, продавам златни€т си медал от ≈вропейското първенство по таекуон-до в Ѕеларус 2014 година. “ъй като н€ма време за търгове го прав€ тук.

Ќай-гол€мата сума в коментарите до ѕонеделник ще получи медала, а сумата ще отиде изц€ло и прозрачно за ¬лади. ћол€ всички при€тели да сподел€т за да стигне до повече хора. Ќека се подкреп€ме в такива моменти най-важен е живота независимо на кой е. јко искате да се свържете анонимно с мен тел. 0894389334. 

ѕрекрасен жест, благородно дело. Ѕраво, шампионе!

ѕ. ѕопов

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

18 януари 2019 18:46 | Ѕез думи
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

Ќе пиша никога коментари, останах потресен от начина по който е написана тази стати€. ¬ъобще как може да се наричате журналисти и да пишете така. —рам.


18 януари 2019 19:25 | ’хх
ќценка:
-7
 (
7
 гласа)

≈то защо и не тр€бва да пишеш коментар ѕо случа€ или нещо хубаво или нищо .н€ма нужда да се коментират Ќе ви се търс€т коментарите


18 януари 2019 20:34 | ќлег
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

—трума=—тършел. ’ем неграмотни, хем обидчиви:)


19 януари 2019 10:14 | Ќиколай
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

»стинска христи€нска и човешка постъпка! Ѕог да помага на ¬лади да оздравее и на »ли€н да върши още много такива дела на милосърдие! —тати€та си е добра и важното е, че много хора с възможности ще научат от тук и може да куп€т медала.


20 януари 2019 11:37 | ”чители
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ѕез много шум колективът на математическата гимнази€ в Ѕлагоевград дар€ва за лечение на момчето 1500 лв.


20 януари 2019 18:16 | √оце
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕоклон и адмирации за жеста. јма струма туй момче верно ли е шампион за 2104 година..... √ќЋ≈ћ» —“≈ Ќ≈ јƒЏ–Ќ»÷»..... ха ха ха ха


20 януари 2019 23:49 | ѕетър
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ѕраво.....! Ѕраво!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.