Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлъснати пешеходци и куп катастрофи на път€ в Ѕлагоевградска област


16 април 2018 12:36   4715 прочитаЌа 13.04.2018г. около 10:00 часа на кръстовище между ул.““рети март“ и ул.“’ристо —мирненски“ в гр.Ѕлагоевград, лек автомобил „‘олксваген Ўаран“ с 69-годишен водач от гр.Ѕлагоевград, завивайки на л€во е блъснал 88-годишна жена от гр.Ѕлагоевград, ко€то е пострадала с фрактура на костица на д€сното кол€но.

Ќа 13.04.2018г. около 21:30 часа на път III-106 в района на гр.Ѕлагоевград, лек автомобил „–ено  анго“ с 32-годишна водачка от –уска ‘едераци€, движейки се в посока гр.Ѕлагоевград-јћ“—трума“, от лента за движение направо, завива на л€во и удр€, движещ се успоредно от л€вата му страна, лек автомобил „‘олксваген ѕасат“.

Ќа 15.04.2018г. около 06:25 часа на кръстовище между ул.“јл. —тамболийски“ и ул.“ѕолк.ƒрангов“ в гр.Ѕлагоевград, лек автомобил „—итроен  сара“, управл€ван от Ѕ.Ѕ./54г./ от гр. Ѕлагоевград, не спира на пътен знак „Ѕ-2“/—топ/, отнема предимството и блъска лек автомобил „Ўевролет ћатиз“ с 65-годишен водач от гр.Ѕлагоевград. — контузна рана на главата и рана в областта на д€сното кол€но е пострадал водачът на леки€ автомобил „Ўевролет“. — техническо средство е отчетено наличие на 1,23 промила алкохол в издишани€ въздух на Ѕ.Ѕ. «а случа€ е уведомена –ѕ-Ѕлагоевград.

Ќа 15.04.2018г. около 14:00 часа между с.Ѕаничан и с.√осподинци, лек автомобил „“ойота“ с 33-годишен водач от гр.ѕетрич, на л€в завой блъска неправилно пресичащ пътното платно 17-годишен пешеходец от с.√ърмен, в резултат на което младежът е пострадал с охлузни рани по главата и л€в крак и порезна рана в областта на таза. ѕробата за наличие на алкохол в кръвта на водачът на автомобила е отрицателна.

Ќа 15.04.2018г. около 19:30 часа на земен път в местността „Ћивадите“, землище на с.ћосомище, общ.√оце ƒелчев, неправоспособен 47-годишен мъж от гр.√оце ƒелчев, управл€вайки мотоциклет „’онда“, нерегистриран по надлежни€ ред, губи контрол над мотоциклета и пада странично на зем€та. — фрактура на подбедрицата на десен крак е пострадал 47-годишни€т мъж, който е настанен за лечение в ћЅјЋ -√оце ƒелчев.

».  алинков

ќще за: пешеходци  катастрофи  област ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.