Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанката Ѕил€на ѕисова с номинаци€ в Д—портни талантиУ


15 юни 2018 14:51  2 коментара   5569 прочита Ѕил€на ѕисова - член на Ќационални€ ансамбъл по художествена гимнастика е с номинаци€ за „—портни таланти“, инициатива, организирана от ≈врофутбол. ¬секи, който желае да подкрепи граци€та от Ѕлагоевград, може да даде сво€ глас на страницата на ≈врофутбол http://talanti.eurofootball.bg/vote_2018.php?vote_id=666 .

“алантливата гимнастичка е родена на 12.11.2002 г. в Ѕлагоевград. «апочва да тренира художествена гимнастика на 7-годишна възраст в клуб "Ћевски-“риадица", с треньор ћариана ѕамукова.

Ѕил€на ѕисова е с множество спечелени награди. ѕрез 2018 спечели златни медали на ћ“ „ќлимпи€” на ћ“ „Angels Cup“. ѕрез 2017 година, индивидуално изпълнение € прави вице държавен шампион. —ъщо така взима второ м€сто- сребърен медал, на топка във финалите. — национални€ ансамбъл девойки печел€т множество купи и медали. ¬зимат бронзов медал на ƒържавно първенство за ансамбли, бронзов медал на 33-то ≈вропейското първенство по художествена гимнастика, провело се в Ѕудапещ.  ласират се на 1-во м€сто в многобо€ на ћ“ “—офи€ къп” съпътстващ —ветовната  упа в —офи€. «аемат 2-ро м€сто на финала на турнира за девойки на —ветовната купа в —офи€, —ред отличи€та още са златен медал в многобо€ на Irina Deleanu Cup в Ѕукурещ; 2-ро м€сто - сребърен медал на ћ“ “ƒерюгина къп” съпътстващ —ветовната купа в  иев турнир за девойки; 3-то м€сто - бронзов медал на ћеждународен турнир за девойки √ран при – ћосква.

ќбщина Ѕлагоевград ѝ пожелава много успехи!

ќще за: Ѕил€на ѕисова  член  ансамбъл ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

15 юни 2018 18:51 | ??
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

»маше едно полицайче ћирослав ѕисов който се ожени за съпругата на »во  омитата, в блок Ћирата беха комшии, после се преместиха да живе€т и работ€т в —офи€, та може би това дете да е дъщер€ на този полица€ ѕисов...


15 юни 2018 22:17 |  онстатаци€
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ќт "√радЏ" е ѕисов... ƒа си го "подпират" тамошните.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.