Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...  
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчани пишат!  ошмар на але€та в м. Ѕачиново! ѕсихичноболен нападна момиче, запушил устата й и направи опит да € убие


19 юни 2018 12:14  11 коментара   32659 прочита«а истински кошмар, разиграл се на але€та в местността Ѕачиново. ћладо момиче е било нападнато от психично болен мъж. —амо намесата на свидетели е спасило момичето от гнева на мъжа. ≈то какво пише √. Ќайденов:

«ƒ–ј¬≈…“≈! —нощи на Ѕачиново, н€колко човека станахме свидетели на опит за убийство. Ќападнато бе момиче. Ќападател€т е бил ( по описание на момичето) със специфична походка, леко прегърбен, гледал лошо, мъж на около 50. јпелирам, ако н€кога сте го виждали или го видите и сте сами ( става въпрос за момичетата) ¬Ќ»ћј¬ј…“≈! Ќад€вам се полици€та да го задържи и да не бъде поредни€т луд, пуснат сред хората, защото следващи€т път съм сигурен, че н€ма да е само душене, запушване на устата и удари! ¬нимавайте!!!

Ѕ€х в колата с мо€та при€телка и чухме шум, докато се усет€ дали са патиците или човек, хора от √ъбката са се притекли на помощ и он€ е изб€гал, разказва друг свидетел. “ичах до але€та да вид€, н€маше човек. Ќали ти е €сно, че може да се скрие в н€кой храст?

ƒойде полици€та, мина н€какъв човек и момичето го позна и го заловиха, какво е станало после - не знам. ј н€колко човека - 3 момичета, аз и още едно момче, което е било в √ъбката.

»маше хора от персонала, дето дори не изл€зоха да € питат как е. » най-странното е, че мина два пъти през нас, след като момичето се успокои на втори€ път го позна. »маше още двама мъже, задържаха го, изтичах за полицаите, че б€ха надолу и го вкараха в патрулката., разказват свидетели.

“ова не е първи€т случай, в които хората сигнализират за опасности по але€та. —амо преди час ви съобщихме за психично болен пребил 85-годишна жена и повдигнахме въпроса за настан€ването на такива хора в психиатрични клиники.

ћногократно сме писали, че законът е такъв, прибират болни€ докато е в криза, изтича пътеката и го освобождават. ќправданието е, че н€ма достатъчно места за въдвор€ване на такива хора в болничните заведени€. ј се оказва, че извън болница те не се лекуват и стават опасни.

ќще за: момиче  нападение  мъж ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

19 юни 2018 13:29 | ‘Ѕ–
ќценка:
31
 (
31
 гласа)

јко можете качете снимка на луди€ тип, за да се паз€т хората от него, защото другата седмица ше го пуснат, и пак наново.


19 юни 2018 14:11 | “арикат
ќценка:
11
 (
19
 гласа)

»скам да питам, защо благоевградчани пишат и къде пишат, не е ли по умесно полици€та да даде информаци€ за инцидента. ”важавайте себе си като меди€ и се позовавайте на информаци€ от институцийте. Ќеразбрах какво казват от полици€та например


19 юни 2018 15:27 | Ќародопсихологи€
ќценка:
6
 (
14
 гласа)

"ƒимка" ли е това? ќбикновено struma. com се позовава на сигурен източник от ћ¬–. —ега пише в стил "чух от една жена на пазара"... јгресивни€т нали е задържан? »ли не е? ѕълна лудница...


19 юни 2018 17:16 | Ќикол
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

«адържан е. ¬еднага след момичето доведоха и луди€.
“ой е рус със свирепи очи . —лаб, висок и леко прегърбен.
Ќо както казахте ще мине време и ще го пуснат.
Ѕ€х свидетел защото чаках за преглед19 юни 2018 17:51 | селш
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

“ќя ≈ ќ“ ќ“ƒ≈Ћќ Ќј ћј–√ј Ѕ≈–Ѕј“ќ¬ј! —»√”–ј.


19 юни 2018 19:40 | емил
ќценка:
7
 (
15
 гласа)

¬ижте в ќбщината. ќт т€х е! ѕрез ден€ са с костюми, изправени, не стъпват по зем€та ... и парфюм използват. ј вечер, слагат си -анцузи“≈, цървули“≈... и тръгват-Ѕачиново, ≈леново, —трумско, Ћовен дом. „е родното село е далеко. ≈х пуста кръв, спомени-—≈ЋяЌƒ”–— ».


19 юни 2018 20:29 | ивко
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

ј защо н€ма патрул в отсечката между плажа и Ѕачиново?  олко много хора се разхождат л€тото там .


19 юни 2018 22:17 | ƒо »вко
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

ќти требе да нагъват безплатни хотдоци от Ўери или јквапарко.
 ел файда от такива...


19 юни 2018 22:46 | ћарга
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

’а ’а наистина отговар€ на описанието на хората в общината, гледат свирепо и нагло .Ќай веро€тно от отделите за социални услуги .ƒето за три социални интституции и 50човека персонал имат отдел човешки ресурси на работа в общината. «а справка в частни компании и добрите практики, осъществ€ват и “–«, и съществуват като отделни позиции от 100 човека нагорe=


20 юни 2018 01:04 | ¬аско
ќценка:
-1
 (
7
 гласа)

ƒържавата е виновна шо го пребира по лудниците да ги лекува абе трепайте ги един път човек откаче ли фане ли го депреси€та отепайте го нема да се опрае


20 юни 2018 06:52 | todor todorov
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

стефчо клензата и баба гичи общата - последно предупредение
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.