Новините на югозападна България
Сузанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  
   РегистрацияЗабравена парола

/Аудио/ Ексклузивно! Скандален запис разкри истинските мотиви на съветника Андон Тодоров за медийната саморазправа с кмета на Благоевград Ат. Камбитов: Да си ми направи ресто на парите, да върне моите си пари за "кръста" и за "Пирин"


23 май 2019 11:09  36 коментара   28707 прочитаЗагубил съм 300 000 лв, ще си водя дела, казаха ми разберете се, да приключи тази война и / медията / няма да пише за него...


Пари и интереси в основата на ежедневния натиск към кмета на Благоевград Атанас Камбитов с компромати, неистински и лъжливи публикации. Това стои зад войната, разпалвана от около година и въвлякла след себе си медии и общественост. Видно от публикации, общинският съветник от Благоевград Андон Тодоров, ежедневно е фиксиран в делата и обсебен от личността на благоевградския кмет Ат. Камбитов.

Скандален запис, на който се чува как Андон Тодоров се пазари и протяга ръка за "помирение", ако му бъде направено "ресто" и му бъдат върнати пари, които е дал за "Кръста" и "Пирин", взриви социалната мрежа снощи. В записа Тодоров подсказва, че ако градоначалникът отговори на условията му, да се разберат, то "Региона" /медията, от която Андон Тодоров се дистанцира уж официално пък поема ангажимент от нейно име, няма да пише за кмета --...

Аудио записът звучи така: "Аз предлагам следното, отиваш и му казваш така, ако иска. Аз повече с него няма никога да говоря, нито искам да съм приятел, нито искам да имам никакви взаимоотношения, помоли ли са ме, разберете си се да приключи тая война, ако нема нещо и така нататък. Аз искам да ми направи ресто на моите си пари. Да си ми направи това, което е взел от мене за кръст, за Пирин, нито се занимавам с него, нито пише Региона срещу него, нито кой…Аз с тия дела ще се разправям, ще си водя, ако ме затворят…аз търпа загуби и на тоя строеж / става въпрос за спрения му поради нарушения строеж на ул. Ив. Михайлов, който влезе в съда /, аз съм хвърлил там близо 300 хиляди лева за тоя строеж, и там търпя загуби, той ме пр****, добре нема проблеми.........", казва Тодоров в записа...

От думите на общинския съветник Тодоров не става ясно какви пари, на кого е дал за Кръста, за "Пирин" и какви пари търси от кмета Атанас Камбитов?!!!!!! Затова попитахме управителя на ФК "Пирин" Венко Попов, дали съветникът Тодоров е давал някакви пари като дарение за отбора и сега си ги търси и ето какво ни отговори той: Отборът няма финансови отношения с лицето Андон Тодоров. Няма направена реклама, или дарение от него в последните три години. През 2016 -та година "Пирин" има сключен договор за реклама със строителна фирма, с управител Венцислав Тодоров, разбирам, че това е негов покоен брат, а договорът е в размер на 10 000 лева., каза Венко Попов. Тези ли пари иска Тодоров, кметът да му върне?!, това е въпросът. Нали всички опозиционери в ОБС се правят на радетели за развитието на футбола в града

Свързахме се и с градоначалника Атанас Камбитов, за да коментира думите на Тодоров в скандалния запис: Този запис е автентичен и показва мотивите на лицето Тодоров, обяснява всичките му действия по отношение на мен. Не си намери мира този човек в преследване на личните си цели.

Приемам изявленията му като опит да извива ръцете ми, да удовлетворя личните му интереси, намесвайки ме в "схеми", сънувани и съчинени от него. И аз не разбирам какви пари търси от мен. Не съм счетоводител на фирмите, правили реклама, дарявали във футболния отбор "Пирин", какво е отношението на Тодоров към строителството на "Кръста" на Благоевград също не разбирам. Откъде накъде аз ще нося отговорност за това как някой си харчи парите или за какво ги е дал. Ако някой, някъде е участвал доброволно, аз не съм длъжен нито да знам, нито да нося отговорност за финансовите му операции.. Но от този запис се видя, че Дончо се пазари като на тържище, търгувайки с "Пирин" и светинята, преследвайки лични амбиции и цели, каза градоначалникът.

Ежедневно съветникът Тодоров разпространява по мой адрес съчинени компромати, включително и последния за къща в Бояна, която била моя пък прикривана със свързани лица. Чертал Дончо схеми кой, накъде, какви пари е дал, писал, разказвал категорични лъжи пред медиите, чак да му завиди човек за "сензационните разкрития" Този човек е патологичен лъжец!

Разкритията му за къща в Бояна са безпардонна лъжа, която ще бъде доказвана в съда. Тя е плод на болните политически амбиции на лицето Тодоров. Аз съм собственик на къща в кв. Витоша в София, купена през 2005 година със законово установени средства, декларирани надлежно с всички изискуеми документи от времето, в което бях работодател на над 500 човека. А той и братята му се занимаваха с дела по различни от нормалния бизнес. Аз съм проверявам многократно от 2006 година до сега и не са открити никакви нарушения в делата ми. Единствен Дончо Тодоров съчинява пасквили, които ще отнеса в съда, за да се спука и поредният балон, пускан в пространството.

Смятам, че е крайно време, истинското лице на този човек да лъсне, да се покажат и истинските му намерения и цели. Записът разкрива, че всичките действия на Андон Тодоров са единствено и само заради апетити, които не удовлетворих. След като търси да се върнат парите му от "Пирин", кой ще връща парите му, когато съдът го осъди за всичките изречени лъжи по мой адрес, по адрес на децата ми и институцията, която ръководя.

Повече няма да позволя един човек да уронва имиджа на Атанас Камбитов, като кмет на община Благоевград и за всяка негова лъжа ще го вкарвам в съда. Мисля, че в правова държава такъв е редът. Благоевград познава, знае много за Андон Тодоров и не смятам, че е нормално всички да търпим истеричните му напъни, гонейки користни цели и преследвайки амбиции - политически и финансови, каза кметът Камбитов

П. Костадинов

Още за: запис  мотиви  Андон Тодоров Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


36 коментара

23 май 2019 11:31 | 1
Оценка:
39
 (
77
 гласа)

СТРУМА БОЛИ МЕ ФАРА ЗА АНДОНОВ И МОТИВИТЕ МУ СРЕЩУ КАМБИТОВ. ЦЕЛИЯ ГРАД ВИЖДА, КАКЪВ КРАДЕЦ И НЕКАДЪРНИК Е КАМБИТОВ И КАК ВИ ПЛАЩАТ ОТ ГЕРБ И ДПС ДА ЗАЩИТАВАТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ. БОЛИ МЕ ФАРА ЗА БСП, АНДОНОВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. ХОРАТА ВИЖДАТ ИСТИНАТА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ. А В ПАРК АРЕНАТА АПАРТАМЕНТА НА ДЪЩЕРЯ МУ ЗА 138 БОНА НЕ Е ИСТИНА НАЛИ.


23 май 2019 11:35 | Нико
Оценка:
-22
 (
50
 гласа)

Прости хора моя апартамент е за 100 000 евро, но това не ме прави крадец, ясно лити е, цел живот съм работил за него, 138 000 лева, аре сиктер бе, тези хора да не са от бистрица, богати са били, купили са си, знаеш ли колко ми струват гащите, които нося 40 евро, как ти се струва .Пу загубен народ, злобен, завиждате на богатите, затова никога няма да станеке като тях


23 май 2019 11:49 | кирил
Оценка:
39
 (
61
 гласа)

НЕ ЗНАМ КОЙ КАКЪВ Е ДАЛИ ПРАВ ИЛИ КРИВ. НА САМО ЕДНО ЗНАМ И ПО СКОРО ВИЖДАМ. НЯМА СПОРТ, НЯМА ШКОЛА, НЯМА ПИРИН, ХАНДБАЛ, БАСКЕТБОЛ, ДУПКИ И МРЪСОТИЯ ПО УЛИЦИТЕ. ИЗБЯГАХА ВСИЧКИ ИНВЕСТИТОРИ, БГ-РАДИО СИ ПРЕМЕСТИХА. НЯМА НИЩО СТУДЕНТИ НЯМА. ЗАВЕДЕНИЯ ЗАТВАРЯТ. И КОЙ Е ВИНОВЕН. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ НА ГРАДА А В ЧАСТНОСТ И НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ЗАЩОТО СТОИМ И ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА И КАК БОГАТЕЯТ.


23 май 2019 12:04 | 001
Оценка:
15
 (
37
 гласа)

Леле, леле, абе Дончо, и ти си един тарикат на дребно, ама май ти се спука балона.


23 май 2019 12:16 | Злата
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Що не кажете, че тоя е рода на Паскалев????


23 май 2019 12:24 | Илия вълков
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Дай на селяка пари и власт и му гледай сеира. Палячо


23 май 2019 12:25 | до злата
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

га Дончо ти плаща, мълча


23 май 2019 13:10 | Бойко
Оценка:
11
 (
31
 гласа)

Нагледен пример как кмет0 ни съсипва бизнеса в град0. Само за него и за обкръжението му.


23 май 2019 13:14 | Гошко
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Дончо да не е говорил на този запис с дясната ръка на кмета-кучката?


23 май 2019 13:20 | Хаха
Оценка:
16
 (
32
 гласа)

САМО ЧЕ ПАРИТЕ ЗА АПАРТАМЕНТА НА ДЪЩЕРЯТА НА КАМБИТОВ СА ДАДЕНИ ОТ ПРИЯТЕЛЯ НА КАМБИТОВ- ИВО БЛАГОВ КУЧКАТА, КОЙТО Е БЕЗРАБОТЕН. И ТОЯ АПАРТАМЕНТ СТРУВА 200 БОНА НЕ 138 БОНА.


23 май 2019 13:50 | Блг
Оценка:
25
 (
29
 гласа)

По всичко личи, че във властта се влиза само за крадене, на никой не му пука нито за града, нито за хората. Няма кмет, кучки, мачки, Златки, шматки, общински съветници, всеки си гледа интереса и толкова.


23 май 2019 14:19 | Ирина
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Един лумпен Андон Тодоров разиграваше цял Благоевград, той доведе Камбата на бял кон. Двамата са като Бойко и Слави. Само че Дончо е гей, с женска душа, не може да издържи. Политиката е мъжка работа, Бали, Бали...


23 май 2019 14:19 | Росен
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

ами разбира се, всеки гледа, но и много прави Камбитов. Тоя мишкар Андон няма ли кой да му затвори плювалника и/или да му налее малко акъл. Как се излага, колко е смешен, мизерен, долен.... нямам думи. такива хора не трябва да съществуват.


23 май 2019 14:22 | Ценко
Оценка:
17
 (
33
 гласа)

Кмета за 8 години опразни Благоевград, всичко читаво бяга с 200 от града, а останалите работещи са с най ниските доходи в България. Гарантирано от герб.


23 май 2019 14:36 | Нико
Оценка:
-6
 (
26
 гласа)

На тебе трол червен не ти ли омръзна едни и същи глупости да пишеш, баш кмето е опразнил града я слезни от селото и виж какво става по центъра като пекне слънцето бе, стига си говорил глупости, естествено и аз работя у софия ма се прибирам всеки ден, аре не ми пълнете главата с вашите тъпотии .кмето ще ви оправлява докато си иска


23 май 2019 14:41 | Бели пари за черни дни
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Struma. com, след изборите наесен ще помните ли кой е Камбитов? Защото днес всички гледат едно друго видео, с една къща в Бояна, а само вие се чешете все на едно място като шугави. Новият кмет, който и да е той, едва ли ще ви забрави.


23 май 2019 14:44 | Ценко
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

До по горния - селянин си ти и другите докарани от села и паланки държавни калинки - герберасти. Истината боли, нали


23 май 2019 14:46 | Ценко
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

А защо работиш в сф, а не в Благоевград, знаеш ли за 8 години колко фабрики и предприятия затвориха в града, колко се откриха, отговора е... 0. Младите хора масово напускат града в посока чужбина или Сф, защото тук няма работа, а ако намериш такава взимаш 300 Евро. Кмета преди двата си мандата обещаваше инвестиции и нови работни места в Благоевград.


23 май 2019 14:46 | Благо
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Бели пари за черни дни написа:Бели пари за черни дни

Дончо, гледай си твоите фалшиви сайтове и новини. Ясен си, че ще влезеш скоро зад решетките


23 май 2019 14:48 | Рени
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Истината не знам дяали боли, ама четейки боли, че има толкова прости хора, които изкарват парите си продавайки мнението си и превръщайки се тролове. Жалк исте, смешни сте, за товва не заслужавате нищ ода се прави за вас, не да плюете по кмета, плюйте по ваас, че сте толкова прости


23 май 2019 14:48 | mima
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

А дано новият стар кмет Атанас Камбитов не забрави всички, които бяха на хранилка и се из.. ха на главата му . А иначе ето това са методите на опозицията -заплахи, отмъщение !


23 май 2019 14:48 | Ценко
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

На герберастите като им пишеш истината за загиващия град веднага за тях си червен, осъзнайте се идиоти-нормалните българи ви ненавиждат.


23 май 2019 14:49 | Ценко
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Хем си неграмотен, хем сляп и малоумен, нали си на работа в Сф, как пишеш коментари или си в някоя стая в общината и мишкуваш?


23 май 2019 15:05 | оракул
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Да, Камбитов няма да е кмет, кмет ще е Дончо Бали, а честито ! Смешки, лъжи, компромати, направихте камбитов по обичан и по силен от всякога, само това ще кажа . Ще ви бие на първи тур яко ..нещо някои хора с болни мозъци си въобразяват че като се качат на главата на камбитов некой ще ги види, да видехме ги прост по прост най-прост


23 май 2019 15:15 | Кожа НАП-А
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Големо ресто, ама от колко?


23 май 2019 15:15 | сиси
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Прав си оракул, само се молим да не оставя на тая паплач дончо и златолинка, че благоевград ще бъда превърнат м център на наркопласьорите


23 май 2019 16:00 | Дядо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ТЪП си е некой дето проси и се моли. Що не земе да избяга и да оди да поработи като хамалин у Германия.


23 май 2019 17:09 | Бум
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Нагъл селяк


23 май 2019 17:45 | Трол
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Ценко, бегат с 200 защото Бойко направи магистрали. Преди това бегаха с 60-70


23 май 2019 20:27 | Ценко
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

И кой кара с 200, на вас герберастите не ви ли глобяват? Хората бягат от Благоевград, защото нямат работа, а ако намерят бачкат за 500, 600 лева. Благоевград е на последно място по доходи и е с най мръсния въздух в България. Отворете си очите зомбиран гербери.


23 май 2019 22:18 | паралийчев
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

е апартаменто ми е за повече от 138 хилки, Кмето ли ми го купи бе цървули оти да не си купи човеко, бизнес си имаше, доктор си е.... аре по тихо


23 май 2019 22:41 | Серянин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Селянин, албина анева ли ти вдъхва кураж


23 май 2019 22:43 | Дилинеята
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Хас му кар на бел чукар
Яко палал на евроисборите. Само насо и никой друг
Палал яко


24 май 2019 11:25 | 123
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Селяка и сам, пак си е селяк. До къде достигна този "ръсовец". Парите, които е дал/ ако въобще е дал/, не са за кмета, а общо за града, но един селяк не може да оцени това. Оставете го да си лае, той падна много ниско. Най - добре ще е да се върне на село.


24 май 2019 14:40 | Ваня
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Струма вие сте фалшив сайт. Лъжете хората, че се чете, като превъртане брояча на посещенията. 20 000 са ви чели статията, а аудио то само 700 човека. YouTube не лъже


24 май 2019 18:30 | Пич
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кмете, колко и да криете умело нещата, ше се наакаш някъде!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.