Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  
   –егистрац舫абравена парола

јктрисата …оана “емелкова и ƒимитър Ѕербатов си направиха снимка за спомен


12 септември 2018 12:02  1 коментар   4536 прочита"—амо ще кажа, че май се зарадва, когато го помолих за снимка", сподели под фотото “емелкова


ѕреди дни се проведе футболен празник в —тара «агора. ”частниците в мача "јктьори срещу „Ѕерое“ изл€зоха на стадиона и играха с благотворителна кауза.

Ѕлагоевградчанинът ƒимитър Ѕербатов също се включи, даже приел без да се замисли. јктрисата …оана “емелкова, ко€то е добре позната на всички от филма "ѕод прикритие" усп€ да си направи снимка за спомен с Ѕербо и веднага € качи в социалната мрежа и написа,, —амо ще кажа, че май се зарадва, когато го помолих за снимка". ’ил€ди старозагорци присъстваха на мача и б€ха съпричастни с благотворителната кауза на ћеждународни€ студентски театрален фестивал “ƒанаил „ирпански”.

‘естивалът бе посветен на ƒанаил „ирпански, вдъхнов€ващ човек и студент в Ќј“‘»«, който загуби живота си след автомобилна катастрофа през април 2016 г. »де€та за благотворителни€ мач, реализиран с подкрепата на кмета на —тара «агора, се ражда от живота на сами€ ƒанаил, който е бил част от юношески€ тим на „Ѕерое”, докато не намира по-гол€мата си страст - театъра.

¬сички събрани средства от продажба на билети и артикули по време на мача ще подпомогнат финансирането на втори€ ћеждународен студентски театрален фестивал "ƒанаил „ирпански", който ще се проведе през пролетта на 2019 г.

¬. јнастасова

ќще за: актриса  …оана “емелкова  мач ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

12 септември 2018 19:03 | апаш камбитов
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

—Ќ»ћ ј — бирбатов, пълна простори€
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.