Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)  
   –егистрац舫абравена парола

24 часа ѕетрич на крак! ќбщинска охрана, полици€, доброволци в трескаво търсене на дългогодишни€ общинар јс. ѕанков! Ќ€ма го! »зл€зъл с колата си и изчезнал без следа!


7 ноември 2018 11:46  5 коментара   21343 прочита÷€л ѕетрич е на крак в търсенето на известни€ дългогодишен общински служител јсен ѕанков, мистери€та се заплита, след като камерите поставени в града и около него не засичат автомобила на ѕанков, които напуснал дома си вчера около об€д. ¬ече 24 часа от него н€ма никаква следа.

ѕретърсен е районът около ѕетрич, както и планината до хижата на връх  онгур. ƒоброволци, общинска охрана, полици€ издирват мистериозно изчезнали€ ѕанков. 60-годишни€т мъж е добре познат на всички петричани, тъй като е една от емблемите на общината, работил десетилети€ там. —емейството му е потресено.

ѕанков има две дъщери, едната живее в  ипър, другата в јмерика. —ъпругата му е в ѕетрич и днес не усп€хме да разговар€ме с не€, предвид тежката драма в дома и. —ледим темата. ѕолици€та и близките на ѕанков умол€ват всеки, който има н€каква информаци€ за него да се обади в най-близкото управление на ћ¬–.

ј. √еоргиева

ќще за: издирване  служител  јсен ѕанков ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

7 ноември 2018 14:33 | ѕит бул
ќценка:
-5
 (
5
 гласа)

ѕак маман ћари€ √ергьовска от болницата се е развихрила на попрището на електронните издани€, за да прави негласен пиар на началника на полици€та в —андански. за каква кражба на автомобил се говори, след като пострадали€т живее на метри от къщата на началника Ѕорис ўурков. Ќе е платил вноската по кредита и губи автомобила си е това е истината, а не е че откраднато модерно ѕежо


7 ноември 2018 22:21 | јз
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

„овека е болен от рак и €вно е решил да сложе край на мъките си .ƒо там докараха хората с това здравеопазва не


8 ноември 2018 06:06 |
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

≈дин от най-хубавите хора в града. «а съжаление страдащ от тежка болест. јсене, може да се гордееш с живота си, който си жив€л!


8 ноември 2018 09:42 | 222
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

kak n не ви е срам, спрете се бе нещасници.....


8 ноември 2018 15:12 | јйде де
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

јни, айде да се научим вече кога се слага "и", "й" и "
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.