1000 кг. хранителни продукти достигнаха до над 100 семейства в Благоевград и околните села по време на кампанията "Да бъдем хора - да дарим храна!

19 април 2020 17:16   3 коментара   11599 прочита


1000 килограма хранителни продукти достигнаха до над 100 семейства по време на кампанията "Да бъдем хора - да дарим храна!, организирана от Сдружение "Доброта". Десетки граждани и фирми се включиха с дарения на хранителни продукти, а на Велика събота всички пакети бяха раздадени от доброволци на сдружението на хора в нужда от гр. Благоевград, с. Покровник, с. Падеш и др.

"Заедно с всички Вас, хора с големи сърца, успяхме да зарадваме нуждаещите се преди големия християнски празник - Великден! Заедно доказахме, че доброто съществува и силно вярвам, че отново заедно можем да преминем през всяка една трудност." каза представителят на Сдружението Димитър Димитров.

Сдружение "Доброта" напомня, че кампанията ще продължи до края на обявеното извънредно положение - 13 май.
Продължаваме да набираме продукти в пункта ни, който се намира в гр. Благоевград, ул. „Тодор Александров" 23 (на гърба на Битовия комбинат до Спиди) и ще работи всеки работен ден между 9.00 и 18.00 ч.

Молим всеки, който знае за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже с нас чрез Фейсбук страницата на Сдружението или на имейл адрес [email protected].


Още за: кампания   хора   храна   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
19 Април 2020 17:54 | Майстор
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво


19 Април 2020 23:54 | Ттт
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво, само не знам защо ви бяха тия снимки с хората? А излезнахте с декларация че нали абе ние помагаме ама ОТИ ЕДИ КОЙ СИ, НАЛИ, НИЕ НЕ ИСКАМЕ ПУБЛИЧНСТ И ДА СЕ ДОКОПАМЕ ДО ЕСИ КЪДЕ СИ, ИЗТЪПАНИХТЕ СЕ И ТУК И В ФЕЙСБУК, АДЖЕБА НИЕ РАЗДАДОХМЕ, ЕВАЛА, ОАТАВЕТЕ ХОРАТА ДА ГОВОРЯТ ЗА ВАС! НЕ ОНЯ ТИКВАР ПАВЕЛ ДЖУНЕВ С ГОЛЕМАТА ПАМПУРИЦА ДА МИ СЕ СНИМА КАТИ БЕЙ, СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ БЯХ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ИНИЦИАТИВА, НЕГО КАЗВАМ ЗАЩОТО НВ СЪМ СНУМАН, НИ НАЙ-МАЛКО, ЕВАЛА, ПОСНИМАХТЕ СЕ, ВИДЕХТЕ СЕ


20 Април 2020 08:07 | Padesh
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

На тази от снимката с галона бира е трябвало две чанти, изглежда крайно нуждаеща се. Пари за бира има, за продукти няма. Направили сте няма що, прах в очите на хората.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар