Зловещите предсказания на Распутин 

17 юни 2021 04:53   1 коментар   4550 прочита


  
Името на руския монах и мистик Григорий Распутин е толкова известно, колкото и на последното кралско семейство на Русия. Причините един обикновен селянин да остане в историята са няколко, но това, което не спира интереса към него, са неговите прословути предсказания. Освен като народен лечител, лекуващ от хемофилия сина на император Николай II, Распутин е бил известен и със своите пророчески способности. Според историческите свидетелства загадъчният руснак е успял да предскаже своята смърт и тази на Романови. В последните си дни той неколкократно е заявявал, че прегръща живи мъртъвци. Казвал е също, че краят на Руската империя е близо, а новото управление ще донесе реки от кръв и нова война. 

1. Третата световна война 
Преди да бъде убит, Распутин е говорел за три змии, които бавно ще водят човечеството към унищожение. Предполага се, че е говорел за Първата и Втората световна война. А третата щяла да унищожи всичко със себе си. Твърдял, че тези три змии ще предизвикат най-кървавите времена в човешката история. 

2. Поява на клонинги 
Григорий много е писал и говорил за клонирането в бъдещето, а клонингите описвал като създания без душа. В научните среди все по-често се говори за появата на клонинги на хора, както и правенето на деца по поръчка, така че да се избягнат някои наследствени болести. 

3. Звярът ще стане враг на човека 
По думите на мистика човечеството ще стигне до период на безконтролни генетични експерименти, а това ще доведе до поява на чудовища, които ще напълнят Земята. Распутин е казвал и че част от тези мутанти ще са толкова огромни, че ще нападат хора. 

4. Моралните ценности ще пропаднат 
Въпреки че е познат с различни шамански практики, истината е, че Распутин е бил православен християнин, но като такъв не е виждал бъдеще за вярата. Той е твърдял, че година след година моралните ценности ще пропадат, докато преобладава равнодушието и себелюбието. 

5. Краят на света 
Макар че не е назовавал конкретна дата, Распутин е виждал края на деня като естествен край на живота в нашата Слънчева система. Той е казвал, че Слънцето ще изпепели Земята, а Апокалипсисът ще бъде предшестван от тридневен мрак. По-голямата част от планетата ни ще се превърне в пустиня, докато накрая не изчезне. retro bg
 
 

1 коментар
17 Юни 2021 09:36 | До Струма
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вие сте с не повече от 1/4 мозък. Приматите мислят по-адекватно от вас. Понеже се чудите какво пише тук ще обясня- много сте зле, ама нормално нищо друго не се очаква от срдношколници с 800лв заплата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар