Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

«ловеща —Ќ»ћ ј от столицата подпали мрежата!  акво е това??


22 август 2018 11:47  1 коментар   6108 прочитаЌа какви ли не простотии сме се нагледали. „овешката простоти€ и креативност граници н€мат. “ова се потвърди и от снимка, качена във фейсбук групата „¬ид€но в —оф舓. ‘отосът е направен в столицата, но не се уточн€ва къде точно се е разиграло случилото се, пише блиц. ∆ена е заснела как бездомник си е направил импровизирана спалн€. “ой е окачил хамак на виадукт край столична спирка. „„овека си спи, не му пречи движението!“, сподел€ ≈ли, направила снимката.

„“ова е лудост! Ѕезумно опасно е това, което е направил“; „ѕовече прилича на труп!“; „¬ие сигурни ли сте, че това не е н€кой ликвидиран човечец, „скрит“ на очевидно м€сто“ – са сред основните коментари под снимката.

ќще за: столица  мрежа  група ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

23 август 2018 07:47 | мнение
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

» кое му е опасното?! ћеталната конструкци€ н€ма да се повреди от хамака и човека в него. Ќай-веро€тно е младеж тръгнал да обикал€ страната и вместо да дава луди пари за хотел спи в хамак! Ќито е замърсил около себе си, нито е нелицепри€тна гледка - та той дори не се вижда обвит от хамака. Ќие търпим къде по нелицепри€тни неща, като цигански катуни и прос€ци по улиците, препълнени и преливащи от вмирисани боклуци контейнери, неизпразнени със седмици...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.