Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

«абравете магазините! 10 неща, които може да си направите сами


18 юни 2018 09:24   3889 прочита—пестете пари и се насладете на ръчно изработени предмети


»маме навика да сподел€ме с вас съвети за подобр€ване на финансовата култура, по-ефективно спест€ване и харчене на спечелените с труд пари. ƒнес ще насочим вниманието ви към н€колко неща, които може да направите със собствените си ръце, а не да купувате от магазина.

1. ƒомашни почистващи препарати

ѕодобрете атмосферата в дома си, като изключите употребата на силни химикали. ¬ интернет ще откриете много рецепти за почистващи средства.

2. ѕаста за зъби

Ќа същи€ принцип природата предлага продукти, които имат свойството успешно да се справ€т с устната хигиена, пише Profit.

3. ѕердета

»ма много сайтове, в които ще получите достатъчно инфомаци€, как да ушиете пердета, а с това да спестите парите, които планирахте да дадете на шивач.

4. “абло за съобщени€

ѕрактично, лесно за изработване и удобно за употреба – може да постав€те такива табла в кухн€та, коридора и детската ста€.

5. ѕесто

Ќаучете се да правите песто, а не да купувате такова от магазина!

6. “абла за леглото

“€ може да ви струва скъпо, ако решите да € купите от магазин. ¬место това използвайте двете си ръце и творчески€ си потенциал, за да спестите пари.

7. ¬ъзглавници за пода, прозореца, столовете

Ќе се притесн€вайте, че не умеете да шиете. ƒа се изработват възглавници е фасулска работа.

8. ѕлафони за полиле€

¬ интернет ще откриете много примери за плафони, които можете сами да направите.

9. —аксии

Ѕуквално може да сътворите сакции от непотребни вещи в дома.

10. ’л€б

“очно така. —прете да купувате хл€б, в чийто съставки се съмн€вате. ћожете да приготв€те най-различни рецепти у дома и то в полза на здравето си. ƒори н€мате нужда от хлебопекарна!/trafficnews.bg/

ќще за: съвети  култура  хранене ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.