За първи път! Дани Петканов проговори за развода с благоевградчанката Алекс Богданска : Не съм спирал да я обичам, просто не можех повече да живея с нея  

18 май 2022 10:01   1 коментар   7112 прочита


  

 

Дани Петканови проговори за развода в откровено видео в социалния си профил. За първи път, откакто с Алекс Богданска се разделиха, Лудият репортер открехна завесата на отношенията помежду им и разкри причината за техния развод. 

Във видеото, публикувано преди броени минути, Дани уточнява, че това не е пиар, нито опит да се изкара жертва. 

„Просто съм искрен и прям, защото досега не коментирах публично случилото се“, уточнява Петканов и добавя, че не се разкайва за решението си. 

„Аз не съм се развел, защото съм спрял да обичам Александра! Изпитвам огромна любов към нея и като човек, и като жена, и като майка. Просто не можех да продължа да живея с нея при тези обстоятелства. Човек трябва да направи компромис“, откровеничи Дани. 

Той уточнява, че е решил да жертва голямата любов помежду им в името на това да съхрани себе си като човек и като мъж. 

„Защото ние имаме момченце и аз искам да съм добър пример за него, да му дам мъжки пример“, добави Дани. 

От обясненията му стана ясно, че докато е живял с Алекс, той се е чувствал потиснат и под чехъл, не достатъчно мъж на място. „А имам ли гаранция, че ако срещна друг човек в живота си, той ще е по-добър от сегашния. Не, най-вероятно няма да е така“, задава си сам риторичен въпрос Дани и сам си отговаря. 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
21 Май 2022 09:10 | човек
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кучката си остава завинаги кучка
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар