Вижте шокиращите предсказания на Нострадамус за 2016 г.

01 декември 2015 08:53   1 коментар   11253 прочита


Стиховете - катрени на великия Нострадамус, често са отваряли за човечеството страниците на бъдещето, които са се сбъдвали със забележителна точност. Какво пише този пророк за събитията през 2016 г, пише "За жената".

Глобалните природни бедствия и кървави войни в Близкия изток, споменати от Нострадамус, ще отнемат много животи. Конфронтацията в района между две страни, както и ситуация, в която хора с чалми буквално ще се избиват един друг, включването в този конфликт на много други държави, може, според пророка, да доведе до Трета световна война.

Освен това, пише той, в края на годината трябва да се случи събитие, което ще разтърси целия ислямски свят, и след това да започне тридесетгодишна война между християни и ислямисти. В резултат на това на Земята ще остане само една религия. Но коя, Нострадамус не уточнява.

В четиристишията на средновековния пророк изследователите му виждат също така глобални природни бедствия, които очакват човечеството през 2016 г. Най-засегната ще бъде Европа, която я очаква голямо наводнение още през пролетта на следващата година.

Проливни дъждове няколко месеца ще валят във Великобритания, Италия, Унгария и Чехия. А в Америка ще бушуват опустошителни торнада с безпрецедентна сила. Силно ще пострадат от природата Русия и Австралия, които ги очакват най-силните за цялата история горски пожари, и те няма да могат да ги загасят чак до есента. PIK.BG

1 коментар
01 Декември 2015 10:23 | До Струма
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Абе тъпаци тая измислена статия я пускахте вече. ама не се учудвам то със средно образование акъла ти го няма и бързо забравяш. Не пълнете главите на хората с глупости еййй.... той Нострадамус е предсказал и първата и втората световна нали??? и тамън сега и третата..... вие от Струма сте на ниво хомо хабилис ама и това не знаете какво значи ниско образовани червеи... хахахаа знам, че ще изтриете коментара безгръбначни твари :)))
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар