Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

¬елико! ѕомните ли €? »змина четвърт век от победата над √ермани€!


10 юли 2019 12:03   3630 прочитаƒен€т е 10 юли 1994 година. ћ€стото "ƒжайънт —тейдиъм", а на терена са Ѕългари€ и √ермани€, които спор€т за м€сто на 1/2-финалите на ћондиала в —јў.

ƒнес се навършват 25 години от победата ни с 2:1 над актуални€ световен шампион, ко€то ни осигур€ва медали от шампионата на планетата.

ƒузпа, реализирана от станали€ по-късно треньор на национални€ отбор на Ѕългари€ капитан на Ѕундес тима Ћотар ћатеус в 47-ата минута дава аванс на германците, но само за 3 минути нашите прав€т пълен обрат. ’ристо —тоичков от фаул в 75-ата минута и …ордан Ћечков с глава в 78-ата вкарват топката в мрежата на Ѕодо »лгнер и стават причина на луда радост в ц€ла Ѕългари€.

—лед срещата Ћечков показва самочувствие, като казва, че при добра игра можем да победим и »тали€ на полуфиналите, докато ƒимитър ѕенев просто не е на себе си от щастие. /Blitz.bg

ќще за: век  победа  √ермани€ ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.