В този ден човек се променя в духовен план

25 юни 2020 12:00   2692 прочита


Луната се движи на празен ход до 20:06. Ако можете си вземете почивка, ако не – вършете само обичайната и рутинна работа. Не подписвайте важни документи, договори, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо важно.

Луната е в знак Лъв до 20:06ч на 25 юни

Хората проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания. Мъжете са склонни да се държат по кавалерски, тъй като преобладава огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал е висок. Сега хората са по-склонни да харчат пари, отколкото да спестяват. Децата стават по-весели, активни и инициативни.

Жизнеспособността, сексуалният потенциал се увеличават, психоемоционалният фон се подобрява. Напрегнатата работа трябва да бъде последвана от релакс и почивка. Пълният сън е абсолютно необходим. Тъй като физическите сили се изразходват в големи количества в дните на Лъва, пощадете се, не се преуморявайте. Ако се преуморите сега, много е вероятно, когато Луната навлезе в Дева, здравето ви рязко да се влоши.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

В 20:06ч. Луната преминава в знак Дева.

Доминиращ 5 лунен ден от 09:55ч на 25 юни до 11:08ч на 26 юни

Пети лунен ден се счита за преломен момент в първата половина на лунния месец. В този ден човек се променя в духовен план. Вътрешното съдържание се трансформира и започва да се подготвя за външни промени.

В 5-ия лунен ден тялото и душата получават пълно прочистване: от ненужни емоции, от ненужни контакти, от вредни влияния. По това време може да се появи шанс да започнем отначало и без грешки да следваме набелязания път.

В този ден всичко ще ви се удава лесно, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Сега можете да отстоявате своите принципи, убеждения и идеали. Направените в този ден изводи обикновено са правилни. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе тя може да ви навреди. Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите.

Хубаво е в този ден да пътувате, да си поплачете, да работите с треви и билки, да правите разни отвари и настойки. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън също е хубаво, защото така се пречиствате.

Не трябва да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Противопоказно е месото.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на любовта. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстрижка дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата, но тъй като съвпада с празния курс на Луната, по-добре е да отложите.

7 слънчев ден - Благоприятен ден за творчески начинания. Не бива да сте мрачни. Време за радост и забавления. Хубаво е да се веселите и да пеете. Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Подходящо е да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия./novini.bg

 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар