Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

¬ отпускарски€ сезон: ѕътуваме за 15 лева до √ърци€ и „ерноморието!


17 август 2018 12:58   3749 прочита—амо за 10-15 лева можем да стигнем от —офи€ до Ѕългарското „ерноморие или пък до —олун и  авала в √ърци€. јтрактивните цени са при споделено пътуване, организирано през фейсбук. ¬ социалната мрежа изобилстват групи с оферти за транспорт до Ѕургас и ¬арна, а също и за чужбина – предимно √ърци€, “урци€ и ёжна »тали€.

“ова предаде "“елеграф". ’ората си прав€т уговорки на частно и така удр€т конкуренци€та на транспортните фирми. ќсобено примамливи са предложени€та да стигнем до —олун само за 10 лева, при положение, че един билет за автобус е около 40 лева, а за влак е малко над 30 лева.

ƒо „ерно море пък споделено за такива пари предпочитат да пътуват повече семейства с деца, тъй като им излиза на половина от цените за влак или автобус, които са около 30 лева на човек. ќфертите са много, а уговорките стават само на лични съобщени€. ѕовечето са от хора с по-големи коли и бусове , но се срещат и предложени€ от собственици на малолитражки.

ѕри запитване на лично съобщение предлагащи€т оферира на цена между 10 и 15 лева в зависимост колко пътнижи може да събере, както и дали багажът е по-гол€м. «а около 20 лева можем спокойно да натоварим освен себе си и два куфара например. ѕовечето уговорки за тръгване са от автогара „¬асил Ћевски“ или около –уски паметник. ¬земат се и пътници от спирки и дори от домовете им, ако адресите съвпадат с маршрута./Ѕлиц

 

ќще за: сезон  √ърци€  пътуване ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.