Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

”жас€ващи  јƒ–»: ќтвеждат 6-годишна шаферка на сватба, за да € изнасил€т и уби€т


26 юни 2018 10:13   7970 прочита–одителите на момичето веднага вдигнали тревога, след като забел€зали, че детето им го н€ма на м€стото на провеждането на празненството. ѕолици€та веднага започнала издирване в района на сватбата. “ърсенето продължило ц€ла нощ и в крайна сметка т€лото на момиченцето било намерено на около 500 метра от м€стото на празненството. —лужител на фирмата за кетъринг, обслужвала сватбата, е бил арестуван въз основа на записите от камерата.

¬ момента заподозр€ни€т се разпитва. ¬ доклада от аутопси€та се казва, че лицето на детето е било обезобразено чрез удари с гол€м камък. "Ќаши€т екип огледа м€стото на убийството заедно с експерти по съдебна медицина. —лед огледа стана €сно, че детето е било подложено на жестока секс атака. ѕрестъпникът е използвал гол€м камък, за да смаже лицето му и да го убие. ¬ момента заподозр€ни€т е служител на кетъринговата компани€. ¬ момента го разпитваме за подробности", каза представител на местната полици€.

flagman.bg

ќще за: родители  момиче  празненство ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.