Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

”бийство бе разкрито от потребители в мрежата само за пет дни (—Ќ»ћ »)


23 август 2018 11:04   5205 прочитаѕотребителите в интернет разкриха престъпление за пет дни. “ова се е случило в —јў в началото на август. ¬сичко е започнало с публикаци€ в Twitter. Ќа 9 август сътрудник на полицейските патрули във ¬ашингтон разказал за убийството на велосипедист. “р€бва да се отбележи, че единственото доказателство в случа€ е малка счупена част от черен автомобил, ко€то намерили до велосипеда.

ѕотребител€т JeffsNuts пише в коментарите, че тази част принадлежи на пикапа Chevrolet Silverado от 1988 г. “ой също така добавил връзка, където е изобразена. —лед като получил тази информаци€, служител€т към патрула благодарил на интернет потребителите за т€хната помощ: "Ѕлагодар€ ви много за подкрепата ви в това разследване.

”тре ще се срещна с детективи и ще сподел€ тази информаци€". ѕет дни след първата публикаци€ в мрежата, виновникът бил арестуван. ¬секи, който знаел за тази истори€, бил изненадан от знани€та на JeffsNuts. "ƒетективът" разказал, че дълго време е работил като държавен инспектор в щата ћериленд.  ато част от работата си при вс€ка проверка на автомобили и камиони, той се занимавал с регулирането на фаровете. Ѕлагодарение на този опит той бързо разпознал важни€ детайл.

ѕревод и редакци€: ЅЋ»÷

ќще за: потребители  престъпление  —јў ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.