Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

“€ изглежда като нечи€ дружелюбна баба, но убива безмилостно и полици€та не може да € хване ..


17 април 2018 14:19   4071 прочита ѕолици€та в американски€ щат ‘лорида издирва жена, заподозр€на за убийството на съпруга си и на друга жена, ко€то изглежда точно като не€.

56-годишната јн –айес е об€вена за междущатско издирване, съобщава Ѕи Ѕи —и. «а последно е забел€зана да си говори с жена, ко€то след н€колко дни застрел€ла в главата. ѕо думите на помощник-шерифа на окръг Ћий  армин ћарчено, т€ извършила убийството на 59-годишната ѕамела ’ъчинсън, за да ѝ открадне самоличността. ѕредполага се, че убийцата е изб€гала в  орпус  ристи, “ексас.

ћарчено за€ви още, че –айес тр€бва да се счита за въоръжена и опасна и съвсем скоро може да убие отново, когато ѝ свършат парите. „“€ се усмихва и изглежда като нечи€ майка или баба. “€ е премерена, целеустремена и абсолютно хладнокръвна убийца“, об€сни шерифът. –айес има три деца и един внук. »звестно е, че е имала проблеми с хазарта.

ћоделът ѝ на поведение включва спри€тел€ване с жена, ко€то изглежда като не€, след което краде самоличността ѝ. Ќа 5 април е засечена в заведение да си говори при€телски с жена в заведение. Ќ€колко дни по-късно т€ е убита, а от не€ са откраднати пари, кредитни карти, карта за самоличност и автомобил. –айес е засечена да се укрива във ‘лорида след убийството на мъжа си в ћинесота.

¬ този щат т€ се издирва от 23 март, когато е бил открит трупа на ƒейвид –айес. –азследващите см€тат, че ѕамела ’ъчинсън е убита със същото оръжие като ƒейвид –айес.

/blitz.bg/

ќще за: полици€  баба  издирване ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.