Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

“ова момченце е най-сладкото дете на света! »ма над 300 хил€ди фена и всички са луди по него (—Ќ»ћ »)


13 юни 2018 09:29   4683 прочита≈дно 5-годишно момченце вече е истинска световна знаменитост. ћалки€т јлександър е мини модел и има над 300 хил€ди фена само на страницата си в »нстаграм.

Ѕащата на детето е бивши€т руски спортист по фигурно пързал€не ≈вгений ѕлюшченко, а майка му също се занимава с моделство.

ƒетето действително прилича на ангелче и не е трудно, че е харесван и издирван за реклами от фотографи в цели€ св€т.

јлександър може да е само на пет, но вече може да се похвали с печалби за милиони.

ћомченцето става попул€рно благодарение на майка си яна –удковска€, ко€то му прави профил в »нстаграм. » сега т€ се грижи за известността на синчето си, публикувайки там снимки не само от рекламни кампании, но и от свободното време с родителите.

Ќезависимо от старани€та й, т€ е критикувана, че отнема детството на сина си. —поред н€кои т€ нер€дко се изказвала, че детето н€ма да прави нищо безплатно и тр€бва да получи пари за известността му.

Ќезависимо от това, малкото ангелче набира все по-гол€ма попул€рност. «а това свидетелства и фактът, че вече е направил и н€колко фотосесии с детски€ супермодел  ристина ѕименова./lifebg.net/

ќще за: момченце  знаменитост  фенове ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.