Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

“аен остров до »биса може да бъде ваш за 7 дни срещу 220 000 евро


24 май 2019 10:14   2380 прочита≈дин от най-попул€рните острови в света - испански€т »биса, изглежда има таен съсед, който е на разположение за наемане. Ќо само ако сте баснословно богат.

Isla Sa Ferradura е островче от девет акра в Ѕалеарско море, което можете да наемете срещу 220 000 евро седмично. “ова е много пари, но може би си заслужават за неверо€тната вила с девет спални и останалите удобства, които предлага имотът.

ќстровът, всъщност, е свързан със северни€ бр€г на континента посредством плаж, така че определението полуостров е по-точно, посочва Daily Mail.

Vladi Private Islands, които отдават имота, го описват като "безспорно най-луксозни€" вариант за настан€ване на »биса.

¬ съвременната вила могат да се настан€т до 18 гости в разкошен главен апартаменти осем двойни спални, всички от които разполагат със собствена бан€.

»нтериорът следва модерна балеарска тема, с н€кои международни щрихи. Ќапример, столовете са доставени от япони€, а масата от орех в една от трапезариите е ръчно изработена от общността на амишите в Ќю …орк.

÷€лото пространство е светло и просторно, благодарение на плъзгащите се прозорци от пода до тавана, а вътрешните зони за отдих и спалните са отворени към двор.

»ма многобройни, места за почивка и хранене на открито и два плувни басейна - 23-метров тип инфинити до главната вила, както и друг тип лагуна, разположен сред тропически градини.

Ќа острова гостите ще откри€т още фитнес зала и спа център в ориенталски стил, оборудван със зала за масаж, малък басейн, хидромасажна вана, сауна и парна бан€.

Ћюбители сте на вечерните партита? Isla Sa Ferradura е м€стото за вас.

¬ сърцето на главната сграда има тераса на покрива, от ко€то се открива неверо€тна гледка към морето. “€ е оборудвана с два бара, сенчести перголи, DJ пулт и сцена за частни концерти.

ƒвадесет и двама служители са на разположение на наемателите на острова. ƒо него може да се стигне по частен път, който се спуска до плажа. «а тези, които държат да пристигнат със стил, има възможност за транспортиране с €хта.

 омплексът Isla Sa Ferradura датира от 70-те години на минали€ век и през годините е преминал през реновиране. ѕрез 2017 г. четиригодишни€т ремонт беше завършен от дуото в дизайна и живота ƒжейми –омано и –оберта ƒжурадо. / /profit.bg/

ќще за: остров  съсед  наемане ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.