Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

—транни звуци идваха от стената на тази къща! ўом обитателите ѝ направиха —Ќ»ћ » и разбиха тухлите онем€ха от ужас


11 октомври 2018 09:27   4249 прочита—емейство от американски€ щат “енеси изжив€ истински кошмар. ќбитателите на дома от дълго време започнали да чуват странни звуци. ѕритеснителното било, че те идват от стените на къщата им.

 ошмарното жужене не само, че не спирало, ами и се увеличавало.

«атова те решили да извикат специалист, който да снима с инфрачервена камера стената, от ко€то идва този странен и страшен звук.

“е извикали ƒейвид Ћ. √ловър, който щом направил инфрачервената снимка на стената останал потресен от това, което се крие зад не€.

Ѕез да губи и миг той сложил предпазно облекло и започнал да разбира тухлите на къщата.

ќказало се, че странното жужене идва от огромен кошер на пчели.

„–абот€ това нещо от над девет години. Ќо за първи път в професи€та ми виждам такова нещо. ¬€рно, че насекомите могат да се промушат през миниатюрни дупчици, но това ме изненада. ƒа не говорим, че и кошерът им бе огромен“, сподел€ ƒейвид.

ѕреди да започна най-напред исках да се увер€, че това са пчели. ўе бъдете изненадани колко хора не зна€т разликата между пчели, оси и стършели“, сподел€ още той.

ўом достигнал до кошера ƒейвид започнал да го отстран€ва, а пчелните пити грижливо прибирал, за да може после да си сложи в празни кошери на местни производители на мед.

÷€лото това нещо толкова силно впечатлило ƒейсвид, че той реши подробно да снима работата си. / jenata.blitz.bg

ќще за: семейство  звуци  къща ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.