Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

—траховит мутант с едно око се пръкна в »нди€, местните го почитат като Ѕог..


10 януари 2019 10:39   4603 прочитаTеле мутант с едно око се пръкна в »нди€. —топаните на животното твърд€т, майката е отказала да го кърми и се е наложило те да се грижат за странното създание,пише блиц.бг. ћестните се клан€т на едноокото животно като на Ѕог. “е са уверени, че теленцето ще донесе просперитет в домовете им и крепко здраве на близките им.

“елето има вродено забол€ване – циклопи€, което се среща и при хората. ѕри него още във вътреутробната фаза на развитие л€вото и д€сното полукълбо на мозъка не се раздел€т. ≈динственото око обикновено е на м€стото на носа. —традащите от забол€ването пон€кога различават светлина и тъмнина, но н€мат добро зрение, защото ретината не се образува правилно.

ќще за: теле  »нди€  животно ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.