Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

—нимка на "невидим" автомобил озадачи потребителите в мрежата


15 септември 2018 10:47   3045 прочитаѕотребител на мрежата, под името Tittzo, снимаше черната си кола от близко разсто€ние, но зрителите трудно можеха да € види в изображението.

—нимката е публикувана на Reddit. Ќа пръв поглед снимката показва само малка градина с дървета и камъни. ¬ъпреки това, при по-внимателно разглеждане, можете да видите колелото на колата по-близо до центъра на снимката.  акто се оказва, половината от двора е отражение на колата сто€ща в средата на път€, ко€то била измита, за да блести от собственика ѝ.

"“ази черна кола след измиване изглежда като огледало", казва описанието на публикуваната снимка. ћного потребители б€ха изненадани, когато за пръв път забел€заха колелото. —ъдейки по коментарите, на н€кои от т€х отне повече от две минути, за да намер€т кола. ƒруги се съмн€ват, че изображението е автентично. ѕредположиха, че снимката е ретуширана във фотошоп, пише Ѕлиц.

—. ѕетров

ќще за: потребители  мрежа  изображение ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.