Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ƒомашен мехлем разрушава шиповете «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

—март огледало може да изпразни фитнес залите


10 септември 2018 09:17   1642 прочитаƒиспле€т с човешки ръст предлага богата програма от упражнени€


Ќов високотехнологичен продукт отправ€ сериозно предизвикателство към фитнес салоните. —ъздателите на симулатора Mirror, изпълнен във вид на гол€мо смарт огледало, изглежда искат да остав€т без клиенти залите за спорт.

Mirror представл€ва гол€м интелигентен дисплей, свързан с интернет и способен да чете данни от фитнес тракери. –азработчиците отдел€т специално внимание на факта, че Mirror позвол€ва на потребител€ да сe конкурира не само с при€тели, но и сам със себе си, пише technews.bg.

ѕритежателите на подобно устройството вече не тр€бва да изразходват време и пари, за да посещават всевъзможни фитнес зали, спортни центрове или курсове по йога. Mirror предлага повече от 50 нови зан€ти€, а списъкът включва кардио-упражнени€, интензивни натоварвани€, бокс, йога и т.н. ќсигурен е също денонощен достъп до богата библиотека от обучени€.

 ато четете биометрични данни и отчита показатели по време на сеси€та, умни€т дисплей оптимизира вс€ко упражнение за постигане на най-добри€ резултат. ѕотребителите могат да получават инструкции в реално време от първокласни треньори, да се конкурират с при€тели и да след€т напредъка си.

—март огледалото струва $1495 – приблизително колкото най-скъпи€ смартфон на Apple. ћесечни€т абонамент, който дава достъп до ц€лото обучение и съпътстващи услуги, е на цена от $39.

trafficnews.bg

Mirror измерва показателите ни и оптимизира вс€ко упражнение

ќще за: продукт  технологи€  салони ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.