Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

—илвестър —талоун снима "–амбо 5" в Ѕългари€


16 септември 2018 10:02   2065 прочита—илвестър —талоун об€ви, че в най-скоро време ще започнат снимките на нови€ филм за ветерана от войната във ¬иетнам ƒжон –амбо. “ова стана €сно в понеделник от публикаци€ в профила на звездата в Instagram.

ќчаква се новата пета част да бъде заснета в Ѕългари€, ¬еликобритани€ и на  анарските острови.

"«апочвам скоро и съм много развълнуван, светът може да се промен€, но не и той", пише актьорът, говорейки за сво€ герой от филма "–амбо IV" (2007). "Ќищо не е свършило!", добави той, заемайки една от известните реплики на геро€ си.

Ќовата лента ще бъде петата част от епични€ филм. ѕърви€т филм - "–амбо: ѕърва кръв" - е заснет през 1982 година. ‘илмът е режисиран от “ед  очев и е с бюджет от 15 милиона долара, като печалбата му е повече от 125,2 милиона долара в световен мащаб.

iwoman.bg

ќще за: —илвестър —талоун  снимки  филм ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.