Шаш! Дете показа майка си гола пред всички в мрежата 

21 октомври 2021 09:11   4183 прочита


 Потребителката в TikTok bri. anna89 от няколко години насам изпълнява отговорно майчинските си задължения. Но понякога малките ѝ деца правят пакости, за които никоя майка не може да се подготви. 

Наскоро жената е споделила нова неочаквана ситуация, свързана с малкото й дете, след която ще й се наложи дълго да се обяснява пред приятелите и роднините си. 

"Дадох телефона на дъщеря ми и отидох да си взема душ. Пуснах й приложението за предучилищна подготовка - тя често играе в него. Скоро тя почука на вратата ми и помоли за помощ за нещо", разказва жената. 

Бриана е пуснала дъщеря си да влезе в банята, за да й помогне да отстрани проблема, а момиченцето продължило да си играе. Скоро обаче жената осъзнава, че се намира в много деликатна ситуация. 

Детето е успяло да излезе от приложението, да влезе в акаунта в Instagram на майка си и да включи услугата за онлайн предаване. 

"Тя ми подаде телефона, докато стоях под душа. И тогава разбрах, че тя е влязла в моя Instagram. А аз съм гола", казва още жената. 

Видеозаписът с разказа на смутената майка бързо става вирусен и събира повече от половин милион гледания. И други родители също споделят своите конфузни ситуации: "Племенницата ми поръча 158 парфета в McDonald's чрез UberEats", "Когато синът ми беше на 8 години, той похарчи 6 000 долара за камери GoPro от Amazon". 

 


Още за: дете   майка   гола   мрежата    Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар