Сериен убиец нахранил крокодили с около 50 души

03 август 2020 11:41   4361 прочита


В Индия, сериен убиец, който хранел крокодилите с телата на жертвите си, е бил задържан, съобщава CNN. През 1995 г. Девендер Шарма бил измамен и фалирал. Оттогава той си изкарвал прехраната с престъпна дейност, като първо продавал фалшиви газови бутилки, след това работил на черния пазар на органи и по собствено признание е извършил над 125 незаконни трансплантации на бъбреци. В щата Утар Прадеш Шарма и неговите съучастници са участвали и в грабежи.

Той извиквал такси, поръчвал да бъде отведен на уединено място и там убивал шофьора. За да покрият следите, телата хвърляни в езерце с крокодили, а колите продавани. По-късно Шарма признал, че около 50 таксиметрови шофьори са били убити по негова вина. Всяко убийство му донесло около 270 долара. През 2004 г. Шарма бил арестуван и осъден на доживотен затвор, но през януари 2020 г. той бил временно освободен.

Престъпникът трябвало да се върне след 20 дни, но не го направил. Беглецът затворник е намерен шест месеца по-късно. 62-годишният Шарма заминал за Делхи, омъжил се за вдовица и не планирал да се връща в затвора.

Превод и редакция: БЛИЦ
 


Още за: крокодил   мъж   убийства   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар