Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо Ѕърза пица с €йца ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

—андански€т актьор »ван ёруков е първи€т водещ в нови€ формат на Д ато на киноУ


6 септември 2018 10:53   4228 прочита≈динственото предаване за кино в български€ тв ефир


–азлични звездни водещи ще има във вс€ко издание на „ ато на кино“, което се завръща в нов формат на 8 септември.»ван ёруков е първи€т водещ на обновени€ формат. “ой ще разходи зрителите из света на седмото изкуство, ще представи най-гледаните кинохитове у нас за л€тото, ще об€сни защо Ћейди √ага може да получи „ќскар“ още с конодебюта си и какво да очакваме от игрални€ филм за „ уин“.

 инокритикът ƒе€н —татулов , който ще продължи да представ€ кинопремиерите на седмицата и акцентите в премиерите на малки€ екран, а българската холивудска актриса ћариета ћелроуз ще води рубриката „’оливуд: Ћично“.,предаде Ѕтв.

„ ато на кино“ ще дава трибуна и на млади режисьори, актьори и сценаристи, защото те са част от следващото поколение създадели на българско кино. ѕочитателите на »ван ёруков ще разберат защо талантливи€ актьор застава от другата страна на камерата. “ова л€то звездата от „—толичани в повече“ засне като режисьор първи€ си игрален пълнометражен филм с много любопитен актьорски състав, в който е и живеещи€т в ѕариж световноизвестен цигулар —ветлин –усев.

„ ато на кино“ излиза от познатата обстановка, за да превърне в свое студио различни места у нас и по света. „аст от тази концепци€ е и изнесеното студио, което единствено кино предаването ще има по време на Aniventure Comic Con 2018 (—офи€, 15-16 септември). —рещите с редица световноизвестни звезди зрителите ще вид€т в н€колко поредни предавани€ през септември.

ќще за: »ван ёруков  водещ  формат ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.