Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

–уснакът, който може да съперничи на вс€ка »нстаграм кралица (—нимки)


27 юни 2018 09:13   3504 прочита“имофей “рефилов – човекът, който може да съперничи на вс€ка »нстаграм кралица, благодарение на оригиналната си мисъл и липсата на задръжки и комплекси. –уснакът, който притежава могъща фигура, но и неверо€тно чувство за хумор, реши да бъде като попул€рните дами в социалните мрежи и си направи фотосеси€ с шеговити снимки.

»де€та зад проекта е да представи най-известните пози, в които жените се снимат на морето и след това сподел€т в »нстаграм, но под малко по-различен ъгъл. »менно “имофей е в рол€та на модел и то облечен във впит бански.  адрите могат спокойно да съперничат на тези, публикувани от известните красавици в социалната мрежа, тъй като са направени наистина майсторски.

¬иновникът за това е фотографът ¬ладимир ¬одолазкий, а локаци€та е брегът на „ерно море. –азбира се, снимките предизвикаха вълна от положителни отзиви, н€кои потребители са откровени, че са се просълзили от см€х. ѕо професи€ “имофей е художник и е създател на проекта „‘отокрос“, който жъне сериозен успех в родната му –уси€, а целта му е да провокира креативността на участниците в него. “е имат предварително зададена тема, по ко€то тр€бва да направ€т оригинални снимки в рамките на н€колко часа.

woman.bg

ќще за: руснак  фигура  хумор ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.