Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

–еспект! ƒрейк изненада болно момиченце


22 август 2018 09:59   1897 прочитаƒетето чака за трансплантаци€ на сърце


ƒрейк бе забел€зан в болница в „икаго. –апърът не е закъсал със здравето, а е отложил ангажиментите около своето турне, за да посети болно момиченце, което е негов фен. “ова съобщи "Daily Mail" и публикува кадри от изненадата.

"Ѕоже мой! ћного се радвам да те вид€". “ова е реакци€та на 11-годишната —офи€ —анчес при влизането на ƒрейк в ста€та й. "ѕиташе ме дали ще дойда, ето ме", й казва певецът.

ѕосещението на изпълнител€ има сво€та предистори€. “о е свързано с известното "Kiki Challenge". “о е успешно, ако човек слезе от кола в движение, танцува на парчето на ƒрейк "In my feelings" и се качи обратно на автомобила. √ледайки видеа на хора, които изпълн€ват предизвикателството, момиченцето моли родителите си да направи подобно в болницата. ¬место от кола, то слиза от инвалидната количка, пее и танцува независимо от системите на едната си ръка. ѕридружават го лекарите и момченце, което се лекува на същи€ етаж.  липът, който е гледан над 124 хил€ди пъти, стига до рапъра и той решава да изненада малката —офи€.

∆естът на ƒрейк идва н€колко часа преди рождени€ ден на момиченцето, на което скоро ще бъде присадено ново сърце. "јз и мо€та любов —офи€ си говори за Ѕийбър, бухалчета и баскетбол", написа певецът в Instagram, където публикува две снимки от срещата си с детето. ћного хора побързаха да го поздрав€т за постъпката.

tialoto.bg

ќще за: ƒрейк  болница  „икаго ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.