Разкриха убиеца на красива учителка 26 години по-късно

29 юни 2018 09:37   6797 прочита


Оказа се, че убиецът е познат на публиката

Известен американски диджей е арестуван за изнасилването и убийството на 25-годишна учителка, извършено през 1992 година. Кристи преподавала в шести клас в прогимназия в щата Пенсилвания, САЩ. Именно директорът на училището се обезпокоил, когато младото момиче не отишло на работа. Тогава решил да провери у тях и я намерил мъртва в собствения ѝ дом.

Загиналата жена била жестоко изнасилена, но опитвала до последно да се съпротивлява и това си личало по белезите на ръцете и разкъсаните дрехи. Кристи била толкова жестоко пребита, че лицето ѝ било неразпознаваемо. Накрая убиецът ѝ я задушил.

Криминалистите взели ДНК проба, оставена върху убитата учителка, както и на килима под нея. Полицаите с години не могли да установят на кого всъщност е тази ДНК проба. Случаят започнал да се разплита, когато 49-годишния Раймонд DJ Freez Роува отказал да пусне данните си на генеалогически сайт. Но дори и това не стигало за арест, затова ченгетата започнали да следят диджея. Полицаите най-накрая успели да вземат ДНК-проба от него, използвайки пластмасова бутилка, от която пил вода. Така те доказали, чe пробата съвпада с тази, взета преди години от местопрестъплението.

Раймонд работел като диджей най-вече на сватби и балове и то за знаменитости от ранга на Парис Хилтън и Брук Хоугън, а също и на събития с участието на Стинг и Лени Кравиц. В момента убиецът се намира в затвор в Ланкастър и излизането му под гаранция е отхвърлено.

fakti.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар